FunSkate Samling Vest aflyst

Det har ikke været muligt at finde is hos en af de jysk/fynske klubber, og derfor har vi nu desværre måtte aflyse træningssamlingen for de jyske og fynske FunSkate løbere.

For at imødekomme løberne fra vest, der gerne vil til den populære samling, har FunSkate udvalget i samråd med Tårnby Skøjte Klub øget antallet af pladser til FunSkate samlingen på Sjælland fra 80 til 120 løbere.

Derfor kan de jysk/fynske klubber nu tilmelde sig denne træningssamling, idet de sjællandske løbere dog har fortrinsret til samlingen. Ved tilmeldingsfristens udløb vil de overskydende pladser blive fordelt til de jysk/fynske klubber i den rækkefølge, som tilmeldingerne er indkommet i.

Der er sendt tilmeldingsskemaer til alle klubber.

Relaterede Indlæg

God stemning ved seminaret for DSU’s officials i weekenden

Ved et veltilrettelagt seminar samledes knap 40 dommere, tekniske specialister, tekniske controllere, beregnere og teknikere i Idrættens Hus denne weekend. Seminaret er årligt tilbagevendende, hvor de nye regler fra ISU gennemgås og afprøves i praksis. Teknikerne stiller bedømmelsessystemet op og optimerer det, mens dommere og teknisk panel har en række praktiske øvelser med video. I […]

Velkommen tilbage på isen

Vi er meget glade for at have fået endnu en løber i FunSkate Master-klassen, som er en række forbeholdt nye og tidligere løbere over 18 år. Ved den seneste FunSkate konkurrence i Århus gjorde Aline Lacatoz , 48 år, sin debut på dansk is. For Aline er kunstskøjteløb som konkurrence sport nemlig ikke ny. Hun startede sin skøjtekarriere som 6-årig i […]