Stefan Due Schmidt
OL DELTAGER 2022

Stefan på 27 år startede på inline (rulleskøjter) tilbage i 2002 og har vundet 10 EM-medaljer inkl. 3 EM-titler. Han startede med hurtigløb på skøjter i 2008 og kombinerer fortsat inline (sommer) med Long-track (vinter). Træningen forgår primært i Inzell, Tyskland og med den danske trup på træningslejre. Stefan nåede sit mål om en OL-deltagelse i Mass Start i PyeongChang 2018, hvor han opnåede en finale deltagelse og en fin 13. plads.  Det mere langsigtet mål er en semi-pro kontrakt på marathon-hold i den Hollandske marathon-liga, samt deltagelse i en Team Pursuit  med sin bror ved OL i 2022.

Følg Stefan på Facebook • Instagram • ISU Biografi • Resultater og Rekorder

 

Philip Due Schmidt

Philip Due Schmidt er 24 år og kombinerer inline (rulleskøjter) og Long Track (isskøjter) på højeste plan. I sidste sæson opnåede Philip en 12. plads ved Masse starten i World Cup 1,mens han netop ved et internationalt stævne i august har opnået en 13. plads ved en finale i Massestart. I sin første fulde senior World Cup sæson kørte han en VM plads hjem på massestarten med en 21. plads på verdensranglisten. Ved hans første Senior Inline VM fik han en top-10 placering, som er det bedste danske senior resultat nogensinde – på trods af at fokus var på Long Track. Han satser fuldt ud på at kvalificere sig til OL i 2022, og det største mål er helt klart at være der med sin bror Stefan Due Schmidt. Philip træner med en træningsgruppe i Heerenveen, hvor den danske trup samles flere gange til landsholdssamlinger.

Følg Philip på Facebook • ISU Biografi Resultater og Rekorder

 

Viktor Hald Thorup
OL DELTAGER 2022

27-årige Viktor fra Slagelse er indehaver af samtlige danske langdistancerekorder, og har i år sikret sig en sølvmedalje ved TeamPursuit i World Cup’pen. Han har 5 World Cup top 10 placeringer og 4 top 20 placeringer ved VM. Viktor skiftede fra inline til is med 27 danske mesterskaber i bagagen tilbage i 2012 og med et Olympic Scholarship kvalificerede Viktor sig til OL i PyeongChang, hvor han opnåede en fornem 5. plads – den bedste danske, individuelle OL-præstation nogensinde. Viktor træner primært i Inzell, når han ikke er på træningslejre med den danske landsholds trup.

Følg Viktor på www.facebook.com/viktorhaldthorupInstagram • ISU biografi • Resultater og Rekorder


SÆSONPLAN for Speed Skating 2021-2022

 

De fire World Cups udgør kvalifikationen til OL i februar, hvor målet er at kvalificere Danmark til OL i Mass Start og Team Pursuit.

Udøverne på landsholdet er bosat forskellige steder i udlandet, hvor de har mulighed for at træne med lokale træningsgrupper. Landsholdet har flere samlinger i sæsonen, der primært afholdes i Inzell.