Stefan Due Schmidt

Stefan på 26 år startede på inline (rulleskøjter) tilbage i 2002 og har vundet 10 EM-medaljer inkl. 3 EM-titler. Han startede med hurtigløb på skøjter i 2008 og kombinerer fortsat inline (sommer) med Long-track (vinter). Træningen forgår i år primært i Inzell, Tyskland og med den danske trup på træningslejre. Stefan nåede sit mål om en OL-deltagelse i Mass Start i PyeongChang 2018, hvor han opnåede en finale deltagelse og en fin 13. plads.  Det mere langsigtet mål er en semi-pro kontrakt på marathon-hold i den Hollandske marathon-liga, samt deltagelse i en Team Pursuit  med sin bror ved OL i 2022.

Følg Stefan på Facebook • Instagram • ISU Biografi • Resultater og Rekorder • Stefandue.com

Philip Due Schmidt

Philip Due Schmidt er 23 år og kombinerer inline (rulleskøjter) og Long Track (isskøjter) på højeste plan. Han satser på Long Track, da det er en olympisk sportsgren og deltog i 2012 ved det første Vinter Ungdoms OL. I sin første fulde senior World Cup sæson kørte han en VM plads hjem på massestarten med en 21. plads på verdensranglisten. Ved hans første Senior Inline VM fik han en top-10 placering, som er det bedste danske senior resultat nogensinde – på trods af at fokus var på Long Track. Han satser fuldt ud på at kvalificere sig til OL i 2022, og det største mål er helt klart at være der med sin bror Stefan Due Schmidt. Philip træner i år med en træningsgruppe i Heerenveen, hvor den danske trup samles flere gange til landsholdssamlinger.

Følg Philip på Facebook • ISU Biografi Resultater og Rekorder

 

 

26-årige Viktor kommer fa Slagelse, og er indehaver af samtlige danske langdistancerekorder, har 5 World Cup top 10 placeringer, 5 b-gruppe top 3 placeringer og 4 top 20 placeringer ved VM. Viktor skiftede fra inline til is med 27 danske mesterskaber i baggagen tilbage i 2012 og med et Olympic Scholarship kvalificerede Viktor sig til OL i PyeongChang, hvor han opnåede en fornem 5. plads – den bedste danske, individuelle OL-præstation nogensinde. Viktor træner i Salt Lake City, når han ikke er på træningslejre med den danske landsholds trup.

Følg Viktor på www.facebook.com/viktorhaldthorupInstagram • ISU biografi • Resultater og Rekorder


SÆSONPLAN for Speed Skating 2020-2021

ISU’s sæson afvikles i en Corona-fri boble i Heerenveen efter følgende plan:

  • 16/01-17/01 EM og EM Allround – Udtaget: Philip Due Schmidt
  • 22-24/01 World Cup 1 – Udtaget Philip og Stefan Due Schmidt. Substitut: Niclas Mastrup
  • 29-31/01 World Cup 2 – Udtaget Philip og Stefan Due Schmidt. Substitut: Niclas Mastrup
  • 11/02-14/02 VM

Udøverne på landsholdet er bosat forskellige steder i udlandet, hvor de har haft mulighed for at træne med lokale træningsgrupper. Alle landsholdsamlinger har været sat på standby grundet Corona for at minimere udøvernes rejseaktivitet. Grundet ISUs nye udmelding om en konkurrencesæson startende fra januar mødes landsholdet igen fra den 1. december i tyske Inzell, hvor landsholdsforberedelserne på ny går i gang mod en noget anderledes sæson.