En lille glad sommerhilsen fra os alle her på kontoret, hvor vi har fokus på at få de sidste ting på plads inden ferien:

Vores højgravide udviklingskonsulent Rosita, der arbejder med at nå godt i mål med projekter og opgaver, inden hun går på barsel den 9. august.

Vores nye udviklingskonsulent Jonatan, der er ansat som barselsvikar, og som snart har ”1 måneds jubilæum” hos DSU. Lidt om Jonatans baggrund: han har en kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, har haft studiejobs hos DGI Fyn og Børne Basket Fonden, været i praktik hos Dansk Håndbold Forbund og arbejdet som Talent- og Elitekonsulent hos Dansk Karate Forbund. Derudover har han i en årrække været håndboldspiller og træner i Odense. Nu er Jonatan i fuld gang med sit introprogram og med at få indsigt i en masse nye spændende arbejdsopgaver og projekter. Vi er glade for, at vi har fået Jonatan ombord hos os.

Vores projektmedarbejder Josefine arbejder bl.a. på unionens trivselsprojekt “En god kammerat, en god konkurrent”, som netop er blevet søsat i samarbejde med Center for Ungdomsstudier (CUR) og med en Initiativpuljebevilling i ryggen fra DIF.

Jette er ved at slutte sæsonen af for i år med bl.a. opfølgning på repræsentantskabsmødet lørdag 22. juni og forberedelse af den nye sæson.

Kontoret har sommerferielukket i uge 27 og 28, dvs. fra mandag den 1. juli og er igen bemandet fra mandag den 15. juli.

Rigtig god sommer til jer alle og tak for den forgangne sæson. Vi glæder os til at tage fat på den nye sæson – på glædeligt gensyn!