Søg kompensation for aflyste arrangementer. Åben frem til 15. maj

 

DIF og DGI’s Corona hjælpepulje er i dag åbnet for ansøgninger – med en kort frist for ansøgere, idet der lukkes den 15. maj.

Alle klubber kan søge tilskud fra denne hjælpepulje for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som klubben har haft til aflyste arrangementer under nedlukningen i forbindelse med COVID-19. Udgifter som fx:

  • Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere), der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra medlemsindbetalinger (kontingent eller køb af specifikke træningstilbud) som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte sponsorindtægter som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.

Der kan dog kun søges om dækning af tabte nettoindtægter, hvilket betyder, at ansøgere skal modregne eventuelle besparelser eller reducerede udgifter, som klubben måtte have haft i perioden for nedlukningen.

 

Ansøgningen foregår på Centralt ForeningsRegister (CFR), på adressen www.medlemstal.dk. Det er her, hvor klubben hvert år indberetter medlemstal.

Udviklingskonsulent Emil Peter Søhus sidder klar til at hjælpe med spørgsmål og udfordringer med ansøgningen på tlf. 28 74 26 44 eller es@danskate.dk.

 

YDERLIGERE INFO FRA DIF OM HJÆLPEPULJE OG ANSØGNING

RETNINGSLINJER FOR DIF OG DGI’S CORONA-HJÆLPEPULJE

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDR. DIF OG DGI’s CORONA-HJÆLPEPULJE

ANSØGNING

 

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

HKF bliver medvært for The Nordics 2021

  DSU har tildelt Hørsholm Kunstskøjteløber Foreningen værtskabet for the Nordics og the Nordics Open den 3.-7. februar 2021. HKF var den eneste ansøger om værtskabet, hvilket bl.a. skyldes at der stilles store krav til antal af lokaler, frivillige og forplejning ved afholdelsen af de to internationale konkurrencer. Konkurrencerne, der afvikles på skift i Danmark, […]

Lad os stå sammen og komme stærkt tilbage!

  I denne tid vil bestyrelsen og de ansatte i Dansk Skøjte Union gerne sende en hilsen til alle indenfor skøjteverden i og udenfor Danmark. Disse uger er for Danmark og resten af verden svære at komme igennem, og det er rystende, hvordan en virus kan få så store konsekvenser for os alle sammen. Med […]

Friløbskonkurrencen, Synkro Camp og Danskate samling aflyst

Set i lyset af udviklingen med den hastige smitte spredning og Statsministerens henstilling til at tage inddæmningen af smitten seriøst, har bestyrelsen i samråd med Aktivitetsudvalget og Teknisk Udvalg her til aften besluttet at aflyse Friløbskonkurrencen. DSU aflyser hermed alle aktiviteter afholdt af Dansk Skøjte Union; foreløbig indtil 30. april. Det betyder, at også Synkro […]