Søg kompensation for aflyste arrangementer. Åben frem til 15. maj

 

DIF og DGI’s Corona hjælpepulje er i dag åbnet for ansøgninger – med en kort frist for ansøgere, idet der lukkes den 15. maj.

Alle klubber kan søge tilskud fra denne hjælpepulje for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som klubben har haft til aflyste arrangementer under nedlukningen i forbindelse med COVID-19. Udgifter som fx:

  • Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere), der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra medlemsindbetalinger (kontingent eller køb af specifikke træningstilbud) som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte sponsorindtægter som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.

Der kan dog kun søges om dækning af tabte nettoindtægter, hvilket betyder, at ansøgere skal modregne eventuelle besparelser eller reducerede udgifter, som klubben måtte have haft i perioden for nedlukningen.

 

Ansøgningen foregår på Centralt ForeningsRegister (CFR), på adressen www.medlemstal.dk. Det er her, hvor klubben hvert år indberetter medlemstal.

Udviklingskonsulent Emil Peter Søhus sidder klar til at hjælpe med spørgsmål og udfordringer med ansøgningen på tlf. 28 74 26 44 eller es@danskate.dk.

 

YDERLIGERE INFO FRA DIF OM HJÆLPEPULJE OG ANSØGNING

RETNINGSLINJER FOR DIF OG DGI’S CORONA-HJÆLPEPULJE

SPØRGSMÅL OG SVAR VEDR. DIF OG DGI’s CORONA-HJÆLPEPULJE

ANSØGNING

 

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

Ændringer ved sæsonstart

På bestyrelsens sidste møde før sommerferien drøftede man igen aktivitetsplanen i forhold til Covid-19. Bestyrelsen har tidligere truffet beslutning om, at aflyse aktiviteter i så god tid, at klubber og løbere kan planlægge træningen, uden at skulle forholde sig til sidste øjebliks aflysninger. Selvom vi selvfølgelig ikke undgår  muligheden for, at regeringen ændrer på vilkårene […]

Repræsentantskabsmøde: Kontingentet for 2020/21 nedsættes med 50%

DSU er meget glade for, at det trods de svære Corona-tiltag alligevel lykkedes at samle klubber og udvalg til årets repræsentantskabsmøde i Turbinehallen i Aarhus denne søndag. Det var ikke muligt i år at få en dirigent fra DIF, som i stedet pegede på den garvede dirigent Bent Hviid fra Idrætssamvirke Aarhus. 17 klubber var […]

HKF bliver medvært for The Nordics 2021

  DSU har tildelt Hørsholm Kunstskøjteløber Foreningen værtskabet for the Nordics og the Nordics Open den 3.-7. februar 2021. HKF var den eneste ansøger om værtskabet, hvilket bl.a. skyldes at der stilles store krav til antal af lokaler, frivillige og forplejning ved afholdelsen af de to internationale konkurrencer. Konkurrencerne, der afvikles på skift i Danmark, […]