Danske løbere i udlandet med til JVM og VM

 

Det går virkelig godt for de danske skøjteløbere, der repræsenterer andre nationer, og vi kan glæde os til at se dem både ved Junior VM og VM her i marts måned.

Linus Colmor Jepsen flyttede i efteråret til Lyon for at danne par med spanske Sofia Val, og med bare fem måneders træning hos Oliver Schoenfelder, er parret udtaget til at repræsentere Spanien ved Junior VM i Isdans i denne uge. Linus og Sofia tog en flot 9. plads ved deres første internationale konkurrence, Bavarian Open, tidligere på året, og guldmedaljen ved de spanske mesterskaber.

Det bliver spændende at følge dem på den største internationale arena ved JVM i denne uge, hvor hele 31 par fra 24 nationer stiller op. Rhytm Dance begynder kl. 12.30 i morgen, torsdag og kan følges live på ISUs Livestream.

Sofia og Linus Fri Dans ved Bavarian Open 2019

 

Foto: Danielle Earl Photography


Nikolaj Sørensen
, der igennem en årrække har dannet par for Danmark med Laurence Fournier Beaudry, valgte for et år siden i stedet at repræsentere Canada, for at få chancen for at komme med til OL 2022. I tråd med ISU’s reglement fik isdanserparret derfor et års karantæne for international konkurrencedeltagelse.

Laurence og Nikolaj har holdt fuld fokus på træningen, og de mange måneders uforstyrret træning udmøntede sig ved en flot 3. plads ved de canadiske mesterskaber i februar, og siden med en 6. plads ved ISU Four Continents, hvor de igen satte nye personlige rekorder med mere end 30 point i forhold til EM i 2018. Parret repræsenterer derfor Canada ved VM senere på måneden, hvor vi kan glæde os over at gense dem på isen.

Laurence og Nikolajs fri dans fra Four Continents

Relateret artikel
https://www.danskate.dk/nyheder/isdanserne-flytter-til-canada/

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

Nyt fra isdanserne

Sidst i sæsonen blev der dannet to nye isdansepar: Sara Buch-Weeke & Nicolas Woodcock samt Rafaella Koncius &Rafael Musil. Sara Buch-Weeke og hendes canadiske partner Nicolas Woodcock har  dannet par siden marts.  Det er planlagt, at de debuterer  ved Minto Summer Competition 25. – 28. juli – en canadisk konkurrence, der fungerer som en JGP-selection […]

Natascha Lindenskov klarer Junior OL-kravet

Natascha Lindenskov kører Speed Skating i 13-års klassen. Hun bliver først junior i den kommende sæson, men den stærke pige kan allerede nu tidsmæssigt måle sig med kvalifikationskravet til Junior WorldCup. I midten af marts var Natascha i Calgary for at køre 3000 m ved CanAm4l Olympic Oval finale. Her kørte hun  i tiden 4.37,52, […]

Flot placering til VM for Pernille Sørensen

Pernille Sørensen løb op til sit bedste, da hun placerede sig på 26 pladsen med 54,36 point ved VM i Saitama, Japan. Det var første gang, at den 21-årige Pernille kvalificerede sig til VM, mens hun har løbet EM tre gange, sidst med en 23. plads som resultat. Og med 26. pladsen blev Pernille Sørensen […]

Navigation