Ved årets repræsentantskabsmøde den 29. juni overrakte formanden Blangsted-prisen til Arne Jepsen, der var indstillet til prisen af Tårnby Skøjteklub.

Arne Jepsen med sidste års prismodtager, Ingelise Blangsted.

Arne Jepsen er altid at finde som teknikker under konkurrencerne her i Danmark – både DSU’s og de private, og yder dermed utallige arbejdstimer for dansk kunstskøjteløb. Bestyrelsesmedlem Svea Lund sagde til Arne i sin tale, at der stort set ikke ville kunne blive afholdt konkurrencer i Danmark uden hans hjælp.

Arne har ansvaret for sammen med teknikgruppen at bedømmelsessystemet kører upåklageligt, at det bliver opdateret og sat op ved alle konkurrencer – og taget ned efterfølgende. Så teknikgruppen er i skøjtehallen længe før og længe efter alle andre.

Arne har også påtaget sig opgaven med at rekruttere og oplære nye teknikere, og gruppen er derfor i dag god og velfunderet. Dertil er Arne altid hjælpsom, sød, smilende og rolig, selv i hektiske situationer. “Du har lagt så mange frivillige timer i dansk skøjtesport, og det vil vi gerne honorere ved at tildele dig Blangsted-prisen i år”, sluttede Svea Lund.

Arne Jepsen modtog prisen, som han straks dedikerede til sin teknikgruppe. Heriblandt ‘de usynlige’, men ligeså uundværlige folk, som software udvikleren Oleksander i Aalborg og database adminstrator Karenmai i Odense.

Bestyrelsen modtog, udover indstillingen på Arne Jepsen, også indstillinger på Oleksander Mishukov, DSU teknik og Ilona Pedersen, ASF.

 

Blangsted-prisen, der blev indstiftet i 2018, er navngivet efter Ingelise Blangsted efter 50 år som frivillig under DSU.
Prisen gives til en frivillig inden for sporten, der yder en stor indsats.