DSU’s egne teknikere overtager livestreaming

Denne sæson overtager DSU’s ihærdige teknikere at streame fra vores konkurrencer (M- og K-konkurencer), og der vil allerede blive streamet fra Efterårskonkurrencen denne weekend.

Vi introducerede livestreaming sidste sæson, hvor vi indgik en 1-årig aftale med AirWorks med en stærk prisreduktion, som AirWorks ikke kunne tilbyde at fortsætte. Og allerede i foråret begyndte teknikerne at kigge på en løsning, som forbinder dommersystemet med streamingen, og hvor dommerkameraet er hovedkamera for streamingen. AirWorks har meget velvilligt stillet sin ekspertise til rådighed i denne proces.

Streamingen i denne sæson vil afspejle den udviklingsperiode, som vores streaming er i, og hvor der afprøves forskellige scenarier for at opnå det bedst mulige resultat med så få ressoucer og manpower som muligt. Der vil altså forekomme tests undervejs, ligesom der måske ikke er navne og resultater på skærmen ved første konkurrence.

I sommer kørte vi en undersøgelse om livestreamingen sidste sæson, hvor 119 svarede. De 119 respondenter var fordelt med 41,2% løbere, 38,7% forældre/familie, 11,8% klub/frivillige og 8,3% andre – altså mere end 90% inde fra sporten. 74,8% syntes, at streamingen var et super tiltag, og 70,6% prioriterede at kunne se selve skøjteløbet.

Der havde været røster for og imod at streame fra Kiss & Cry, og i undersøgelsen ønskede 46,2% denne mulighed. Bestyrelsen har rådført sig med tilsvarende idrætsgrene med mange unge deltagere og med DIF, og har valgt ikke at streame fra Kiss & Cry for at give løberne privatliv, efter de er gået af isen.

Vi håber, at mange skøjteinteresserede vil benytte sig af chancen for at se streamet skøjteløb i den kommende sæson, men husk også at komme ned i skøjtehallen og se den ægte vare – stemningen i hallen kan ikke opleves online.

 

Relaterede Indlæg

Hanne Lund ny DSU speaker

Vi er rigtig glade for, at Hanne Lund har sagt ja til at være fast speaker ved DSU’s konkurrencer. Hanne har igennem flere år været speaker ved mange konkurrencer, hvor hun tydeligt og professionelt guider løbere og publikum gennem konkurrencen. Hanne har derfor stor indsigt i, hvad der kan opstå under konkurrencen, og har derfor […]

The Nordics 2019

Eliteudvalget har nu udsendt kravene for udtagelserne til The Nordics, som i år finder sted den 6.-10. februar i Linköping, Sverige. Her dyster de nordiske lande i rækkerne Novice, Junior og Senior, idet Senior konkurrencen også er åben for andre nationer. Vi må deltage med 3 i senior rækkerne, og 4 i henholdsvis junior og […]

Blangsted-prisen til Ingelise Blangsted

Ingelise Blangsted trak sig i juni tilbage som formand for DSU med 50 års jubilæum som frivillig i unionen. Det blev markeret ved instiftelsen af en ny pris for frivillige, ‘Blangsted-prisen’. Ingelise Blangsted lægger dermed navn til en frivillig-pris, efter hun har udmærket sig med 50 år som frivillig i Dansk Skøjte Union. Ingelise tog […]

Sponsor by

 
 
Navigation