Dansk skøjte Union søger en udviklingskonsulent, der vil brænde for at udvikle skøjtesporten i Danmark

Dansk Skøjte Union er et specialforbund under Danmarks Idræts Forbund med ca. 2500 medlemmer fordelt på 21 klubber. Dansk Skøjte Union, der ledes af en valgt bestyrelse, arbejder for at udbrede sporten og sikre et godt talent- og elitemiljø.

Vi søger en konsulent, der trives godt i en projektdrevet verden med afdækning af klubbernes udviklingsbehov og implementering af udviklingsprojekter efterfølgende. Udvikling af digital læring for klub bestyrelser, trænere, ledere og udøvere, samt deltage i rådgivning og servicering af medlemmer med de øvrige ansatte. Tovholder for nogle af de fastlagte strategispor, der er udarbejdet i samarbejde med DIF.

Du vil blive målt af medlemmerne i Dansk Skøjte Union på din evne til at skabe værdi for dem. Derfor er det vigtigt, at du ser dig selv som styret af andres behov for hjælp, kan skabe løsninger og hjælpe med at få dem implementeret.

Vi lægger vægt på at du:

Vi tilbyder et udfordrende job med en afvekslende hverdag i et levende hus, hvor alle tænker idræt og bevægelse for livet. Mulighed for at prøve kræfter med opgaver af forskellig karakter og med stor indflydelse på indhold og metode. Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være unionens kontor i Idrættens Hus, Brøndby. Der må påregnes både weekend- og aftenarbejde i et vist omfang, da klubbestyrelser oftest først træffes efter normal arbejdstid.

Løn efter kvalifikationer, og for den rette person er der mulighed for at sammensætte timeantallet som enten en fuldtids eller en deltidsstilling. Tiltrædelse gerne senest 1. maj 2019

Kontakt bestyrelsesmedlem Karin Rigas tlf. 23 68 58 06 for en uddybning af stillingen.

Ansøgningsfrist: 27. marts 2019 via mail til Dansk Skøjte Union på office@danskate.dk