Studentermedhjælper

Dansk Skøjte Union (DSU)

 

Har du lyst til at være en del af et aktivt idrætsforbund og et ungt team i Idrættens Hus?

DSU leder efter en frisk studerende til at håndtere faktureringer og andre driftsopgaver i 10-15 timer om ugen. Du vil få indblik i et godt indblik i en idrætsgren og den passion for sporten, som alle involverede har, og som er typisk for en organisation bestående primært af frivillige.

Baggrund

DSU har ca. 2000 aktive udøvere i Danmark og forbundets kontor servicerer vores klubber, løbere og tilknyttede frivillige. Vi har kontor sammen med Rullesport Danmark og du vil blive en del af et ungt team bestående af en landstræner, en sportskoordinator og en administrativ medarbejder. På kontoret er en generel uformel tone og arbejdsformen lægger op til en del fleksibilitet i planlægningen af arbejdstiden.

Din profil

Vi leder efter en som er selvstændig og opsøgende, hvis der skal findes løsninger. Du kan administrere din tid og opgaver, og beder om hjælp, hvis du har brug for den. Du har et godt kendskab til fakturering og sætter en ære i at levere et godt og korrekt resultat. Du er lærenem og byder dig til, hvis teamet har brug for en ekstra hånd i travle perioder.

Vi forestiller os at du er i gang med din bachelor. Studieretningen er ikke afgørende, så længe du ikke er tal-forskrækket og er vant til at skabe overblik over dine opgaver. Det er en fordel, at have interesse i at ville sætte sig ind i det grundlæggende om kunstskøjteverdenen eller være sportsinteresseret generelt.

Vi tilbyder

Arbejdsstedet er i Brøndby og med ansættelse efter sommerferien.

Ansøgning

Send din ansøgning til office@danskate.dk senest den 30. juli 2017.
Vi holder samtaler i uge 32.