Artikel og E-læring om gode idrætsmiljøer for piger

 

Her finder i link til både en artikel og et E-læringskursus om emnet.

 

Artiklen henvender sig til både trænere og bestyrelsesmedlemmer. Artiklen omhandler primært piger i alderen 15-16 år, og kommer ind på pigernes travle hverdag, præstationskultur, fællesskaber, hvad der motiverer pigerne mest, og hvad trænerne skal være ekstra opmærksomme på som træner for målgruppen. Artiklen kan findes ved at trykke HER.

 

E-læringskurset klæder deltageren på til bedre at forstå, hvad der er på spil i unge pigers hverdagsliv og giver dig viden om, hvordan du som træner eller klubbestyrelse kan optimere idrætsmiljøet med henblik på at fastholde flere unge piger i idrætten. Kurset er målrettet trænere, men det er som klubbestyrelse vigtigt at kende sine nuværende og kommende medlemmer, derfor opfordres bestyrelsesmedlemmer også til at tage kurset. Det tager ca. 60 min. at gennemføre kurset, med mulighed for at gå yderligere i dybden med emnerne, via en række videoer der præsenteres undervejs. I kan finde kurset ved at trykke HER.

 

Kurset er delt i to dele:

Del 1: Viden om pigers hverdagsliv, trivsel og motivation.

Del 2: Konkrete redskaber til at skabe bedre idrætsmiljøer for teenagepiger

 

Kurset er udviklet af Danmarks Idrætsforbund, men i er velkomne til at rette henvendelse til Dansk Skøjte Unions udviklingskonsulent Emil Peter Søhus på es@danskate.dk eller tlf. +4528742644, hvis i skulle have spørgsmål vedrørende kurset eller dets indhold.

 

Af Emil Peter Søhus

Relaterede Indlæg

Ændringer ved sæsonstart

På bestyrelsens sidste møde før sommerferien drøftede man igen aktivitetsplanen i forhold til Covid-19. Bestyrelsen har tidligere truffet beslutning om, at aflyse aktiviteter i så god tid, at klubber og løbere kan planlægge træningen, uden at skulle forholde sig til sidste øjebliks aflysninger. Selvom vi selvfølgelig ikke undgår  muligheden for, at regeringen ændrer på vilkårene […]

Skema til medarbejdersamtaler

  Skemaet kan benyttes som grundstøtte for afholdelse af medarbejdersamtaler. Skemaet skal ikke ses som et facit for den gode samtale, men kan benyttes som inspiration, og sikre at man kommer bredt omkring i samtalen med sine medarbejdere.   Skemaet bør sendes til medarbejderen på forhånd, så personen har mulighed for at forberede sig til […]

Ferie

  Kontoret er lukket i uge 29 og uge 30. Lasse Pedersen holder ferie i uge 28-30. Emil Peter Søhus holder ferie i uge 29-31.