Som led i Dansk Skøjte Unions overordnede arbejde om at styrke klubberne, er DSU en del af ‘idrættens e-læringsplatform’. Her er der bl.a. mulighed for at understøtte bestyrelses- og trænerarbejdet på og uden for isen, hvilket kan ske i form af en række forskellige moduler inden for kludrift, træningsmiljø og lignende. Læs med, hvis du kunne tænke dig at undersøge disse områder nærmere!

 

Platformen findes på www.ie.dif.dk. Det er vores erfaring, at Google Chromecast er den bedste browser at bruge, når platformen skal benyttes. Andre browsere kan også bruges.

For at få adgang til platformen er det påkrævet at have en bruger, hvilket vi gerne vil hjælpe dig med at oprette. På den måde kan vi i samme omgang give dig eller dine bestyrelseskollegaer adgang til de moduler vi udbyder, da de ikke ligger offentlig tilgængeligt på nuværende tidspunkt. For at oprette en bruger til dig, har vi behov for følgende info:

  • Navn
  • Mailadresse

 

Når du logger ind første gang, vil du blive bedt om at lave din egen adgangskode.

Vær opmærksom på, at systemet på et tidspunkt vil nævne, at du enten skal opdatere dit Adobe Flash eller give tilladelse til det. I Google Chrome giver du tilladelse ved at følge anvisninger på det nedenstående billede. Du kan alternativt finde den nyeste udgave af Adobe Flash her: https://get.adobe.com/flashplayer/

Til information er alt materiale fra Dansk Skøjte Union gratis.

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller problemer, så tag endelig fat på kontoret.

God fornøjelse!