Teknisk Specialist

Privatfoto

Jeg blev helt tilbage i børnehaven inspireret af en af pigerne, der lige var startet til kunstskøjteløb. Hun hed Kim, og vi endte som holdkammerater i Tårnby Skøjteklub i mange år og efterfølgende som kollegaer, da Kim i dag sidder som dommer.

Jeg var omkring 5-6 år, da jeg startede med at skøjte og har løbet som både K- og M-løber, inden jeg i gymnasiet måtte træffe beslutningen om at stoppe. Jeg forsøgte at være uden kontakt til sporten i et års tid, men da dette ikke fungerede for mig, blev jeg heldigvis ansat og uddannet som træner, hvorefter jeg fungerede som træner i 10 år.

I 2008 blev jeg uddannet som dommer og dømte i 2 år, før jeg fandt frem til, at det tekniske panel i virkeligheden nok var mere mig. I 2010 blev jeg derfor uddannet som Teknisk Specialist og har haft denne funktion under DSU lige siden.

I det tekniske panel fungerer vi som et team, hvor alle har forskellige arbejdsopgaver, der bidrager til det endelige resultat (- det er os med headsets på). Som Teknisk Specialist vurderer man bl.a. rotationer på spring samt levels på piruetter og trinserier. Vi sidder ligeledes med ved mærkeprøver.

Det sjoveste ved mit arbejde er uden tvivl at se løberne udvikle sig igennem sæsonerne. Herudover er det en god og positiv måde at holde kontakt til sporten på, samtidig med at man udvikler nye bekendtskaber på tværs af panelerne. På en eller anden måde bliver konkurrencer og mærkeprøver ikke bare et arbejde, men i stedet et hyggeligt samvær med kolleger, der alle har en fælles interesse. På den måde får man efterhånden som årene går en mere venskabelig og/eller familiær følelse, der sammen med denne fælles interesse gør panelarbejdet meget mere personligt.

Bliv Teknisk Specialist