Ganske som vi plejer, blev Jyllands-Fyns Cup afviklet samtidig med Jysk-Fyns Mesterskab i weekenden 1.-2. november i Vojens. Problemer med dommersystemet udskød konkurrencen start i en halv time, og de fire første løbere måtte sendes til en ny opvarmning, ligesom problemerne var årsag til, at de to første grupper måtte afvikles uden at de fik deres point undervejs. I alt gav det en times forsinkelse på første dagen, hvilket dog ikke fik indflydelse på den gode stemning i hallen.

Da Junior K2 damerne gik på isen sent fredag aften, ændrede stemningen i hallen dog markant karakter, da cirka 50 elever fra Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole dukkede op for at heppe på deres skolekammerater: Nanna Urhøj Barth og Frederikke Amalie Hansen. Og der var ingen tvivl om, at opbakningen virkede – det blev nemlig til en bronzemedalje til Frederikke Amalie Hansen.

Den største overraskelse i solodans konkurrencen kom fra den lokale debutant, Josephine Filtenborg, i gruppen Juvenile K, hvor hun lagde sig overbevisende i spidsen efter mønsterdansen. I den frie dans tabte hun dog lidt point og måtte afgive førstepladsen til Agnethe Lindberg Larsen fra Esbjerg, men det blev til en samlet sølvmedalje i sin solodans-debut for Josephine Filtenborg.

I Senior K2-rækken blev der set frem til mødet mellem Signe Svane Magnussen, ASF og Kristinna Vagtborg Jensen, ESK og begge løb nogle teknisk stærke programmer – Kristinna bla. med en god dobbelt Axel. Men det var Signes stærke komponent-karakterer, der gav hende sejren foran Kristinna Vagtborg Jensen og Kate Frost Jensen, ASF. I de øvrige K-rækker kom den største overraskelse i Debs K pige-rækken, hvor lokale Simone Lund Barasinski fra VSK forbedrede sit hidtidige personbedste med hele 6 point og med 23,01 point lagde sig ind på en sikker 2. plads efter Isabella Emilie Nørgaard Andersen, OSK.

I Pre-Novice K solodans gruppen lagde Marie Louise Bloch Thomsen (også en af efterskoleeleverne på VGIE) sig i spidsen foran Olivia-Sofie Munk Andreassen, OSK. I den fri dans vandt Olivia-Sofie og det endte utroligt tæt – med Marie Louise kun 0,3 point foran Olivia-Sofie. I Novice K solodans gruppen var der kun 0,4 point mellem Sofie Berggreen Jensen, ESK og Aya Mølgaard, OSK efter mønsterdansene. Sofie løb om søndagen en meget overbevisende fri dans og vandt gruppen sikkert.

Se alle resultater

facebook finder du billeder og kommentarer

[justified_image_grid preset=11 ids=288,289,290,291,292,293,294,295,296,297,298,299,300 lightbox=custom]