Danmarks Cup i Gentofte Skøjtehal havde hele 225 deltagere, og GKF forstod som sædvanlig at tage godt hånd om både deltagere og frivillige. Der var så mange løbere i både Springs og Novice K1-rækken, at begge rækker måtte deles i to – en Yngre og en Ældre. Og det er en stor fornøjelse, at se så mange skøjteløbere på isen, der virkelig ser ud til at nyde skøjteløbet.

Dommerne lagde især mærke til, at rigtig mange løbere udfordrer sig selv med mere og sværere indhold i programmerne, fx. transitions og sværere spring. Dette er selvfølgelig også trænernes fortjeneste, som formår at presse løberne præcis så meget, at de hele tiden udvikler sig rent teknisk. Det er nemlig også tydeligt, at der er stor skøjteglæde i disse rækker, hvor mange løbere tillige var gode til at leve sig ind i programmerne og udvise stor musikforståelse.

Knap 20 FunSkate løbere – Teens 2 og Togs 2 – deltog også i konkurrencen, for dels at kunne konkurrere sammen med flere andre klubkammerater og samtidig snuse lidt til konkurrencelivet i Konkurrencerækken. I blandt disse var der et par løbere på så højt et niveau, at de allerede nu ville kunne gøre god figur i Konkurrencerækken, hvis de skulle have lyst at fortsætte udviklingen.

Ved lørdagens præmieoverrækkelse havde æresmedlem Kurt Poulsen æren af at overrække Gentofte Kunstskøjteløber Foreningen vinderpokalen for DSU’s julekonkurrence ‘I Can Dance’. Holdet bestod af 16 løbere fra klubbens FunSkate, Konkurrence- og Mesterskabsløbershold.

Vi sender en stor tak til GKF for en godt arrangeret konkurrence med en god atmosfære hele vejen igennem.

Alle Resultater