Det store smittetryk med Corona i Danmark viser sig desværre tydeligt på antallet af danske deltagere ved the Nordics, der netop i disse dage afvikles i Hørsholm Skøjtehal. Vi havde udtaget 9 deltagere, men er her til morgen nede på bare 5 danske deltagere. Også selvom vi har indkaldt alle tre reserver i Novice Damer, hvoraf to har måttet udgå før start. Sidst udgåede danske deltager er Selma Larsen, der desværre må udgå med en skade her til morgen.

Der har også været et usædvanligt stort frafald fra de øvrige lande, og det har afstedkommet, at tidsplanen måtte ændres kort før konkurrence start. Som om det ikke var nok, så skete der noget med isen i træningshallen natten til fredag, og det blev klart i løbet af fredagen, at den ikke kan bruges resten af konkurrencen. De hårdt arbejdende officials måtte derfor tilbage til arbejdet med at udarbejde en helt ny tidsplan, hvor der er plads til både træning og konkurrence i selve konkurrence hallen.

I dag imellem 15.40 og 18.40 løber Anna-Flora Colmor Jepsen og Annika Skibby friløb i Junior Damer. Men først er det Senior Damer i tidsrummet 12.50-14.05, hvor Amalie Borup skal på isen i kort program. Nikolaj Pedersen deltager i Senior Herrer, der løber kort program i tidsrummet 14.35 til 15.10.

Der er fri adgang for publikum i hallen, idet der dog skal vises et gyldigt Coronapas. Deltagere, trænere, officials og frivillige er afskærmet, idet de indgår i en lukket boble under konkurrencen, Det er heller ikke tilladt at kaste gaver på isen under konkurrencen.

Konkurrencen livestreames på DSU’s YouTube Kanal.

Se tidsplan og resultater her

 

 

Af Mariann Vasbo