Caroline Sauer Eilsø

De regionale mesterskaber i isdans og solodans – Jysk Fynsk Mesterskab og Sjællandsmesterskaberne blev afviklet i weekenden,  sammen med Jysk Fynsk Cup og Jyllands Cup. Solodans er stadig ikke så udbredt i de danske klubber, men solodanserne solgte varen med et niveau, der er støt stigende.

Der blev vist rigtig gode programmer med høj indlevelse, og i de fri danse også med gode fortolkninger. Publikum kom vidt ud i verden gennem musikken – fra Bollywood over latin amerikanske rytmer, forførende blues og til ægyptisk musik – og de mange stilarter og rytmer var smukt afpasset de enkelte løbere.

Caroline Sauer Eilsø, RSIK, var et af de store højdepunkter med to smukt koreograferede programmer, hvor glæden ved fundamentet for skøjteløbet tydeligt skinner igennem. Caroline leverer elementer primært på level 3 (- og en level 4), og opnår en score på 97,70 i junior ved SM.

Amalie Salvie Dahl Hansen, RSIK, leverede et yderst festligt program og vandt Advanced Novice gruppen i SM. Aya Mølgaard, OSK, er også en rutineret løber, der fik levels op til level 4 i sin fri dans og en score på 78,08 i senior ved JFM. Sara Azoulay Pedersen, der blev ISU dommer i isdans i sommer, sad for første gang som overdommer. “Det var dejligt at se, at alle løberne har udviklet sig så meget, så de kan præstere på dette niveau i alle rækker. “.

Solodanserne var lidt forfulgt af uheld under konkurrencerne. Fredag manglede der nogle papirer til dommerne, hvilket betød at de første løbere fik ekstra ventetid i boksen. Og lørdag var der tekniske udfordringer med at få lagt elementerne ind i systemet, hvilket gav forsinkelser resten af dagen. DSU beklager disse hændelser, der nu behandles under evalueringen af konkurrencen, for at undgå lignende fremover.

 

 

RESULTATER

Sjællandsmesterskaberne Advanced Novice 1. Amalie Salvie Dahl Hansen
2. Charlotte Martinova Jensen
RSIK
RSIK
64,83
64.42
Junior 1. Caroline Sauer Eilsø RSIK 97,70
Jysk Fynsk Mesterskab Senior 1. Aya Mølgaard OSK 78,08
Sjællands Cup K1 1. Caroline Rose RSIK 33,17
K2 1. Sara Buch-Weeke
2. Nicole Romanova Jensen
RSIK
RSIK
44,13
31,73
Jysk Fynsk Cup K1 1. Mia Bloch Thomsen
2. Maria Straarup
ESK
OSK
32,24
27,43