Frederik Schlüter, HKF, leverede weekendens bedste korte program, der af flere betegnes som ’magisk’. Frederik har en meget stor musikforståelse og indlevelsesevne, og på trods af sine bare 12 år, når han langt ud over rampen. Det korte program indeholdt en flot dobbelt Axel, og han fortsatte de gode toner i det frie program, hvor hans trippel salchow debuterede i konkurrence. Frederik vandt Novice Drenge rækken med 89,28 point.

En anden af de gode overraskelser var Anna Flora Colmor Jepsen, GKF, der også vandt sin række overbevisende. Anna Flora har hele pakken: God præsentation, høj udstråling og et godt skøjteløb. Især lyste det ud af hende, at hun elsker at være på isen, og hun vandt da også Springs Piger med 35,91 point.

De tre medaljetager i Debs Piger er også værd at lægge mærke til. Guldet gik til Maia Sørensen, HI, der lige nu virker til at være en tak foran de andre. Maia har god fart i sine programmer og lykkes med svære kombinationer på isen, ligesom hun havde et fint forsøg på dobbelt Axel. Ligesom Anna Flora lyser Isabella W.M. Clausen, GSF, også af skøjteglæde. Isabella har stor udstråling og med en anden plads i det korte program og en tredje plads i det lange, tog Isabella sølvet med 0,01 point foran Annika Skibby, TSK. Annika er også en pige med stor udstråling, og når hun så også lykkedes med et fejlfrit langt program med gode kombinationer, så var bronze medaljen så absolut fortjent.

Og så var det særlig dejligt at se de to klubvenner i Springs rækken, Villads Radford og Emil Sevidov fra GSF. De er begge godt på vej og har meget underholdende programmer. I Novice Damer var det en fornøjelse at se en stor udvikling hos Nina Sophia Albrechtsen, GKF, der med stor udstråling leverede et solidt kort program med gode piruetter, som bragte hende første pladsen. Selvom hun måtte rykke nogle pladser ned efter det lange program, var hendes fremgang klart at spore.

Caroline Saur Eilsø, RSK, leverede en overbevisende indsats i Solodans K2 i Sjælland Cup. Caroline besidder et godt grundløb, og kombineret med hendes gode indlevelse i det velkoreograferede program, nåede hun langt ud til publikum. Caroline vandt Solodans K2 rækken.

Resultater Sjællands Mesterskaberne

Resultater Sjællands Cup