Selma og Wendell har nu været afsted til sæsonens sidste Junior Grand Prix for Danmark, da de her i sidste uge var i Gdansk. 

Selma løb to gode programmer. Et kort program med alle pirouetter samt trinserien på level 3, og det var ovenikøbet med et kort program, hun havde skiftet siden sidste JGP for tre uger siden. Derudover et langt program med plus på alle pirouetter samt på den koreografiske sekvens. Derudover forbedrede hun sin score fra Istanbul i både kort og langt program.

Wendell løb et godt kort program med fine spring, hvor han forbedrede sin score fra Istanbul. I det lange program kom han godt fra start med en fin 3-springs kombination. Derfra drillede tingene lidt, men han sluttede af med plus på sin koreografiske sekvens. 

“Generelt så har alle tre juniorer (Anna Flora, Selma og Wendell) fået meget positiv respons på deres programmer, og de har fået sat et rigtig godt aftryk på dette års JGP serie. De har al mulig grund til at være stolte af deres præstationer”, udtaler Eliteudvalget.

Derudover er Unionens bestyrelse rigtig stolte af, at Selma er blevet et talerør for den gode tone på nettet og for at stoppe udskamningen af løbere, der blandt andet har foregået på chats ifm livestreams. Det blev både italesat, da hun var i Istanbul af kommentatorerne og gentaget nu i Gdansk. Det er et tema, vi har stort fokus på, og som vi til stadighed vil minde om, at alle aktører omkring vores sport huske vigtigheden af. Vi har heldigvis ikke så store udfordringer med det i vores egen andedam – det er vi meget taknemmelige over. 

Foto credits: Schmidt Photography