Nu er de nye medlemstal for 2023 klar, og vi har – endnu en gang – sprængt alle rammer for udviklingen i medlemstallene inden for skøjtesporten! Vi er gået fra et rekordstort medlemstal i 2022 på 3.163 til et rekordstort medlemstal i 2023 på 3.648! En fremgang på ikke mindre end 15,3%.

Sikke en rejse, vi har været og er på sammen inden for vores dejlige sport. Stor tak til alle jer frivillige ude i klubberne, bestyrelserne, udvalgene og ikke mindst til alle vores løbere og trænere – I er alle sammen med til at skabe fantastiske fællesskaber og gøre en kæmpemæssig indsats i skøjteverdenen!

Medlemstilvækst er også trenden inden for sportsverdenen generelt. Den nye opgørelse af medlemstallene for 2023 viser nemlig, at idrætsforeningerne under DIF og DGI, som siden 2015 har arbejdet sammen om en fælles idrætsvision ’Bevæg dig for livet’, har fået yderligere godt 85.000 medlemmer. Dermed er det samlede medlemstal i foreningerne oppe på det højeste nogensinde, nemlig godt 2,4 millioner medlemmer. En rigtig glædelig udvikling og en fantastisk fremgang for de samlede aktive idrætsfællesskaber i Danmark. Læs mere her