Der går mange år mellem, at vi kan indvie en ny skøjtehal i Danmark, men det var lige præcis det, vi gjorde i dag i Ørestaden. Copenhagen Lions, der blev stiftet i februar 2014, rummer både ishockey og kunstskøjteløb. Klubben havde lagt et ambitiøst program for hele dagen til langt ud på aftenen, der både indeholdt en opvisning af tidligere Danmarksmester Natascha Lee Dann smukt akkompagneret af Kgl. operasangerinde Ingeborg Børch, opvisnings ishockey kampe, åben is, isdisko og meget mere.

Den ny skøjtehal ligger lige op til den ny – ikke færdigbyggede – mulitarena, Royal Arena, og udmærker sig med et smukt og lyst indgangsparti og fremstår med et moderne udtryk. Hele hallen er på 5.500 m2 i to etager, og rummer udover den obilgatoriske is også en lille tumlebane og virkelig gode klubfaciliteter med dansesal, styrkerum, omklædningsfaciliteter m.m.

Overborgmester Frank Jensen var tydeligt stolt over at kunne åbne hallen og fortalte, at Københavns Kommune håber at skøjtehallen bliver et samlings punkt for lokalområdet, også med tanke på eleverne i den nye skole, der bliver opført lige bagved skøjtehallen. Klubben satser da også massivt på at rekruttere skøjteløberne lokalt fra Ørestaden, og det viser sig også at børnene allerede selv finder frem til isen og klublivet hos Copenhagen Lions.

snor_1300

Sammen med Copenhagen Lions formand klippede Overborgmester Frank Jensen og Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen snoren over for Ørestad Skøjtehal på isen.