Sidst i sæsonen blev der dannet to nye isdansepar: Sara Buch-Weeke & Nicolas Woodcock samt Rafaella Koncius &Rafael Musil.

Sara Buch-Weeke og hendes canadiske partner Nicolas Woodcock har  dannet par siden marts.  Det er planlagt, at de debuterer  ved Minto Summer Competition 25. – 28. juli – en canadisk konkurrence, der fungerer som en JGP-selection event. Her vil deres præstation være afgørende for, om de kan repræsentere Danmark ved et junior grandprix  allerede  i den kommende sæson, nærmere bestemt ved JGP i Riga den 4.-7. september. Sara og Nic er medlemmer af RSIK, Rødovre, men træner til dagligt  i Mariposa, Canada, under cheftræner David Islam og har allerede nu programmer klar til den kommende sæson.

Foto: Sara Buch-Weeke og Nicolas Woodcock

Se mere om det danske juniorpar her: https://www.ice-dance.com/site/getting-to-know-sara-buch-weeke-nicolas-woodcock/

 

Seniorløberen Rafael Musil har dannet par med amerikanske Raffaella Koncius  siden det tidlige forår. Raffaella har fået release fra USA og kan stille op for Danmark nationalt den kommende sæson. Parret har trænet sammen i Rødovre i foråret og deltog i  ISUs Development Seminar i Finland i slutningen af maj sammen med RSIK’s træner Lucie Kadlcakova. I sommer skal parret have lavet program i USA hos ingen ringere end tidligere verdens- og olympisk mester Charlie White.

Rafael og Raffaella på Finlandsseminaret med Igor Spfielband
Rafael og Raffaella på Finlandsseminaret med Igor Spielband. Foto: Lucie Kadlcakova

 

Seniorparret Nikolaj Sørensen  og Laurence Beaudry Fournier, der fra sidste sæson overgik til at repræsentere Canada, er netop gen-udtaget til det Canadiske Landshold og skal som Canadas næstbedste par deltage ved de prestigefyldte ISU Grand Prix-konkurrencer Skate America i Las Vegas den 18.- 20. oktober, og Cup of China i Chongqing, den 8.-10. november. Parret er netop færdige med de nye programmer, som er ‘Bonnie & Clyde’ og ‘The Broadway Musical’ i den korte dans, mens det lange program er en blanding af en instrumental version af ‘A Summer Time’ blandet med Michael Bubbles ‘Cry me a River’.

Foto: Med tilladelse af Danielle Earl

 

Linus Colmor Jepsen og hans spanske partner Sofia Val deltager i to Junior Grand Prix’er næste sæson: Courchevel, Frankrig, den 21.- 24. august, og Zagreb, Kroatien, den 25.-28. september. Sofia og Linus, der stiller op for Spanien, men til dagligt træner hos Olivier Schoenfelder i Lyon, Frankrig, har netop her i foråret fået et legat fra den internationale skøjteunion, som er et kærkomment tilskud til sommertræning og nye dragter.