Vi kan nu byde velkommen til to nye medarbejdere.

Rosita Olvhøj er ansat som ny udviklingskonsulent for Kunstskøjteløb og starter mandag den 6. juni 2022. Rosita har en kandidat i Humanistisk-Samfundsvidenskabelig Idræt fra Københavns Universitet fra 2019. Hun har bl.a. arbejdet som projektassistent på Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet og Idrætskonsulent i Røde Kors Asyl samt bestridt en række underviserjobs inden for bl.a. gymnastik, styrketræning og løb.

Med sig i bagagen har Rosita også et imponerende curriculum vitae inden for frivilligt arbejde i sports- og spejderverdenen, både som træner, kursusleder og bestyrelsesmedlem. Og så har hun eksperimenteret med diverse instruktørcertificeringer og -uddannelser inden for fx træklatring, kajak og friluft. Så Rosita vil have en god og bred ballast, når hun nu skal slå sine folder i skøjteverdenen.

Desuden er Mads Nørgaard Eriksen netop startet som Talent- og Elitekoordinator for Speed Skating. Mads er ansat på 10 timer om ugen og skal på sigt overtage opgaverne for landstræneren. I første omgang vil Mads sikre træningsmulighederne i udlandet over vinterhalvåret for eliteskaterne samt etablere samtræning for sommersæsonen. Desuden overtager Mads ansvaret for de danske junior skatere i et nyt internationalt ISU projekt i Belgien, ligesom han skal forestå sæsonplanerne for alle skaterne.

Mads har sin sportslige baggrund fra rulleskøjteverden, hvor han har mere end 20 DM-titler siden 2011. I årene 2013-2016 var han selv speed skater og tog bl.a. ophold i Berlin i to år for at få is under skøjterne. Han har samtidig været træner for såvel talent- som bruttotruppen i Rullesport Danmark, ligesom han er klubtræner i Vallensbæk Rulleskøjteklub for Speed- og Øvede-holdet. Han har DIF’s træner uddannelse og gennemfører Diplomuddannelsen i løbet af den første sæson.