Som noget nyt introducerer vi nu en række online foredrag, der gerne skulle give inspiration til alle indenfor skøjteverdenen.

 

To spændende fortællinger om tiden som professionel showløber
Onsdag 9. juni kl. 20.00-21.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag 9. juni kl. 20.00-21.00 kan du opleve Michael Tyllesen (tidligere OL- og professionel showløber) og Karina Johnson (tidligere Danmarksmester og professionel showløber). De vil dele deres fantastiske fortællinger fra deres tid som professionelle showløbere. Mød op online og få ikke alene en hyggelig time i godt virtuelt selskab med fængende beretninger, men også inspiration til en alternativ vej inden for vores skønne skøjtesport. Få en lille forsmag på Michael Tylleses tid som showløber eller Karina Johnsons præsentation af sit indlæg.

Foredraget vil være en blanding af dansk og engelsk.

Foredraget ses direkte på vores YouTube Kanal.

 

Mad & sport for unge atleter
Mandag 14. juni kl. 18.00-19.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det næste foredrag i serien inden sommerferien er mandag den14. juni kl. 18.00-19.00, hvor ernæringsekspert Trine Ritz Andersson giver os gode råd og input om ernæring for sportsudøvere. Det gør hun ud fra en positiv vinkel med fokus på, hvad vi KAN – og ikke så meget hvad vi IKKE kan. Trine arbejder til daglig som vejleder for unge atleter, der går i talentklasser i TalentCenter Haderslev, dvs. børn og unge fra 6. klasse til afslutningen på en ungdomsuddannelse. Få en forsmag fra Trine og glæd jer til at få spændende inspiration, som I kan bruge i jeres hverdag med sport og skole/uddannelse. I får også mulighed for at stille spørgsmål til Trine.

Klik her for at overvære foredraget – eller gå ind på vores Facebook side på dagen.