Sæsonen har jo ikke givet mulighed for at lave de samlinger for NTG-løberne, som var planlagt. Derfor har Eliteudvalget i stedet lavet en række online seminarer for løberne henover foråret.

Motivationen har for mange været svær at fastholde, og derfor er det temaet for fire seminarer online for NTG-løberne. Her sætter sportspsykolog og tidligere kunstskøjteløber Louise Sonne fokus på træning og præsentation for løberne. De fire seminarer løber i maj og juni måned.

I april afholdt Eliteudvalget to seminarer om program komponenter, der skulle give løberne et endnu bedre fundament som skøjteløbere. I spidsen for disse stod den international kendte koreograf Sean Abram samt den internationale dommer og tekniske specialist Alexandra Reataza-Svärd, der forklarede hvordan de arbejder med og bedømmer de fem program  komponenter.

 

NTG står for National Talent Udviklingsgruppe, der består af mesterskabsløbere fra Novice og op, minimum 13 år gamle, der alle er dedikerede for se, hvor langt potentialet rækker i et seniorperspektiv. Løberne optages løbende efter ansøgning, der kan indsendes til Eliteudvalget fra 15. september. NTG består derudover af løberne i de øvrige tre grupper: Aspirant gruppen, Junior Landsholdet og Landsholdet. Læs evt. mere i Talent- og Elitestrategien,