Natascha Lindenskov klarer Junior OL-kravet


Natascha Lindenskov kører Speed Skating i 13-års klassen. Hun bliver først junior i den kommende sæson, men den stærke pige kan allerede nu tidsmæssigt måle sig med kvalifikationskravet til Junior WorldCup.

Foto: Gert Lindenskov

I midten af marts var Natascha i Calgary for at køre 3000 m ved CanAm4l Olympic Oval finale. Her kørte hun  i tiden 4.37,52, som er hele 17 sekunder hurtigere end hendes bedste tid sat i marts sidste år. Når vi sammenligner den nye tid med de tider, der blev sat for at komme med i WorldCup finalen i år, så ville Natascha have haft en plads i finalen.

Men endnu bedre er, at hun også kørte en 1500 m i tiden 2.12.58, som dermed indfrier YOG’s tidskrav til deltagelse ved Junior Ol i 2020.

Det giver selvfølgelig store forventninger til Nataschas første junior sæson, hvor vi håber, at hun fortsætter de samme gode tider, når issæsonen starter igen til efteråret.

Lige nu er isskøjterne skiftet ud med inlinere, hvor træningen retter sig mod de kommende European Cups med efterfølgende Junior EM.

 

Af Karin Rigas

Relaterede Indlæg

Nebelhorn Trophy med dansk deltagelse

Den internationale skøjte sæson er selvfølgelig stærkt påvirket af Covid-19, og der er meldt mange ændringer og restriktioner ud. Nogle konkurrencer er aflyst, mens andre gennemføres i en ny, online form, som vi følger tæt. Skøjteløbere og trænere har som altid arbejdet hårdt igennem forår og sommeren og er ivrige for at vise resultaterne af […]

Upcoming hurtigløbere – hvem er de næste?

De danske Speed Skating juniorer kan tælles på en hånd, men de ønsker alle at forbedre sig og arbejder på en international karriere som seniorer. Men hvem er de? Natascha Lindenskov, Simon Bigler og Niclas Mastrup er de tre juniorløbere, der netop har afsluttet sæsonen med Junior World Cup Finalen og VM. De kommer alle […]

Junior VM blev en hård nyser

  De danske deltagere ved årets Junior VM den 2.-8. marts i Tallinn, Estland, var Maia Sørensen, som deltog i sit 2. Junior VM, samt det dansk-canadiske isdanse par, Sara Buch-Weeke og Nicolas Woodcock, der bare har dannet par godt et års tid. Og derfor var forventningerne til de to entries også vidt forskellige. Maia […]