Natascha Lindenskov klarer Junior OL-kravet


Natascha Lindenskov kører Speed Skating i 13-års klassen. Hun bliver først junior i den kommende sæson, men den stærke pige kan allerede nu tidsmæssigt måle sig med kvalifikationskravet til Junior WorldCup.

Foto: Gert Lindenskov

I midten af marts var Natascha i Calgary for at køre 3000 m ved CanAm4l Olympic Oval finale. Her kørte hun  i tiden 4.37,52, som er hele 17 sekunder hurtigere end hendes bedste tid sat i marts sidste år. Når vi sammenligner den nye tid med de tider, der blev sat for at komme med i WorldCup finalen i år, så ville Natascha have haft en plads i finalen.

Men endnu bedre er, at hun også kørte en 1500 m i tiden 2.12.58, som dermed indfrier YOG’s tidskrav til deltagelse ved Junior Ol i 2020.

Det giver selvfølgelig store forventninger til Nataschas første junior sæson, hvor vi håber, at hun fortsætter de samme gode tider, når issæsonen starter igen til efteråret.

Lige nu er isskøjterne skiftet ud med inlinere, hvor træningen retter sig mod de kommende European Cups med efterfølgende Junior EM.

 

Af Karin Rigas

Relaterede Indlæg

Catharina og Lucas høstede mere international erfaring

  Sæsonens anden Junior Grand Prix var for vores to juniorer en lidt blandet fornøjelse, og med kun to uger siden deres deltagelse i den første Grand Prix, har de ikke haft tid til at foretage mange tilpasninger til programmerne. Konkurrencen, der blev afviklet i en iskold skøjtehal i Riga, var igen med et vanvittigt […]

Fine indsatser ved årets første JGP

  Ved sæsonens første Junior Grand Prix (JGP) i Courchevel, Frankrig, leverede Catharina Victoria Petersen et godt kort program, selvom hun ikke lykkedes med kombinationen. Hun blev godt betalt for alle de øvrige elementer, som også er vigtige, og med et godt flow, gode skating skills og piruetter bliver man også belønnet med gode point. […]

Flot placering til VM for Pernille Sørensen

Pernille Sørensen løb op til sit bedste, da hun placerede sig på 26 pladsen med 54,36 point ved VM i Saitama, Japan. Det var første gang, at den 21-årige Pernille kvalificerede sig til VM, mens hun har løbet EM tre gange, sidst med en 23. plads som resultat. Og med 26. pladsen blev Pernille Sørensen […]

Navigation