Natascha Lindenskov klarer Junior OL-kravet


Natascha Lindenskov kører Speed Skating i 13-års klassen. Hun bliver først junior i den kommende sæson, men den stærke pige kan allerede nu tidsmæssigt måle sig med kvalifikationskravet til Junior WorldCup.

Foto: Gert Lindenskov

I midten af marts var Natascha i Calgary for at køre 3000 m ved CanAm4l Olympic Oval finale. Her kørte hun  i tiden 4.37,52, som er hele 17 sekunder hurtigere end hendes bedste tid sat i marts sidste år. Når vi sammenligner den nye tid med de tider, der blev sat for at komme med i WorldCup finalen i år, så ville Natascha have haft en plads i finalen.

Men endnu bedre er, at hun også kørte en 1500 m i tiden 2.12.58, som dermed indfrier YOG’s tidskrav til deltagelse ved Junior Ol i 2020.

Det giver selvfølgelig store forventninger til Nataschas første junior sæson, hvor vi håber, at hun fortsætter de samme gode tider, når issæsonen starter igen til efteråret.

Lige nu er isskøjterne skiftet ud med inlinere, hvor træningen retter sig mod de kommende European Cups med efterfølgende Junior EM.

 

Af Karin Rigas

Relaterede Indlæg

En presset, men god sæson for speedskaterne

  Philip og Stefan Due Schmidt er ved at pakke rejsetaskerne efter fem ugers ophold i den Coronafrie boble i Heerenveen, der netop er kulmineret med VM. Philip har fået taget aftryk til nye skøjter, og begge er meget taknemmelige for, at det har kunnet lade sig gøre at få afviklet sæsonens største løb på […]

Vi satser på to finalepladser ved VM

  VM i Speed Skating er begyndt og varer til på søndag. Løbene afvikles alle i Heerenveen, hvor skaterne har været isoleret de sidste fem uger, og VM er kulminationen på en række konkurrencer på højeste niveau i den Corona-fri boble. Stefan og Philip Due Schmidt repræsenterer os ved VM i MassStart, hvor semifinalerne køres […]

Super resultater ved World Cup 1

  Det var en forrygende indsats, brødrene Philip og Stefan Due Schmidt i går leverede ved finalen i Mass Start ved World Cup 1, hvor Stefan blev nr. 6 og Philip nr. 12. Begge placeringer er de bedste Mass Start resultater for begge skatere. Både Philip og Stefan lykkedes med at holde fast i de […]