Kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning

I april startede vi de første kurser om skadesforebyggende og aldersrelateret træning – også kaldet ATK -, som indgår i DSU’s fire-årige strategi på Eliteområdet.

Nu udbydes nye kurser for trænere, hjælpetrænere og bestyrelsesmedlemmer i klubberne om skadesforebyggende og aldersrelateret træning, hvor Mats Mejdevi underviser i Rødovre Skøjtehal den 18. januar kl. 18-21 (intro) og i Aarhus Skøjtehal den 20. januar kl. 11-14 (del 2).

Alle nye deltagere vil kunne få noget ud af det. Trænere, der har deltaget i kurset, får mulighed for at få login til trænings platformen hos Sportsbasics og bruge systemet. Læs her om erfaringerne fra de første kurser.

Deltagere på de jyske kurser tidligere på året vil også kunne deltage igen på del 2, hvor nye deltagere også er velkomne. Der vil senere på året også komme en del 2 på Sjælland.

Kurserne er arrangeret og betalt af DSU, så al deltagelse er gratis. Tilmelding til kurserne skal ske senest den 11. januar:

Tilmelding Sjælland
Tilmelding Jylland

 

Sportsbasics

Relaterede Indlæg

Så er sæsonen i gang

Med afholdelsen af to træningscamps i samme weekend fik DSU for alvor skudt sæsonen i gang. Elitesamling i Frederikshavn Frederikshavn Skøjteløberforening lagde hus til sæsonens første Danskate-samling, hvor løberne fredag og lørdag viste deres programmer for formanden for Teknisk Udvalg og international mesterskabsdommer, Lone Amstrup og den internationale tekniske specialist, Leena Laksonen, fra Finland, der […]

Olympic Development Seminar

6 trænere og 4 løbere fra Danmark  har fra 20.- 25. maj deltaget i det ISU-støttede Olympic Development Seminar i Vierumäki, Finland. Det er anden gang, at man afholder dette seminar, hvis hovedformål er at udvikle kunstskøjteløb i Norden mod internationalt og olympisk niveau, herunder at overføre viden fra nuværende toptrænere til den næste generation […]

Danske trænere på international uddannelse

  I dagene 6. til 12. maj afvikledes den første del af et internationalt træneruddannelsesprojekt i Tjekkiet, International Development Project Novice. Projektet er støttet af ISU’s udviklings pulje, idet ISU i disse år vil have fokus på uddannelsen af trænere, bl.a. med involvering af DSU på E-learning området. Det er derfor første gang, at ISU […]