Nu er det tid til at indstille nogle af vores mange fantastiske, engagerede og utrættelige frivillige kræfter til årets Blangsted-pris!

I skøjtesporten, hvor vi har haft en stødt stigende medlemsfremgang igennem en årrække, og hvor 2023 bød på et rekordhøjt medlemstal, ja, dér må der kunne peges på en del frivillige rundt omkring i det ganske land, som fortjener at blive anerkendt for deres store indsats inden for vores sport!

Hvilke frivillige kan indstilles: Alle frivillige, der har ydet en ekstraordinær, bemærkelsesværdig, langvarig eller anden særlig indsats inden for skøjtesporten – det være sig idrætsligt, socialt eller organisatorisk.

Hvem kan indstille kandidater til prisen: Medlemmer af en klubbestyrelse under DSU, medlemmer af et udvalg under DSU eller officials under DSU.

Hvad skal indstillingen indeholde: Navn på den indstillede kandidat, den indstillende klubbestyrelse/udvalg/official, begrundelse og indstillerens kontaktinfo.

Hvem skal modtage indstillingen: Send en mail mrk. Blangsted-prisen til office@danskate.dk senest torsdag den 30. maj 2024.

Hvornår uddeles Blangsted-prisen: Ved vores årlige repræsentantskabsmøde, som i år afholdes den 22. juni.

Du kan læse mere her. Vi glæder os til at høre fra jer senest den 30. maj 2024.