Jysk Fynsk Cup med tæt konkurrence

 

Linea Pilgaard

Lørdagens konkurrencer blev desværre ramt af flere tekniske problemer, bl.a. i Springs-rækken, hvor systemet først går ned og efterfølgende beregner resultaterne forkert. Men det holdt ikke løberne til Jysk Fyns Cup tilbage fra at gennemføre deres programmer i god stil og med højt humør.

For dommerne var et af konkurrencens højdepunkter at se Linea Pilgaard, ASF, der vandt guldet i Senior K2. Linea var meget tæt på at lande sin 2 Axel, og hun havde god fart og høj kvalitet i dobbelt springene.

Sofie Aagaard Mikkelsen

Selvom guldet var sikret, fordi hun var alene i Senior K1-rækken, var der stort fremskridt i præstationen hos HSK’s Pia Meldgaard, der både viste Axel og 2 Salcow i sit program. Så guldmedaljen var i den grad fortjent.

Novice K1 pigerne var i den længste række med 20 deltagere. Her blev konkurrencen også meget tæt – de fire bedst placerede lå indenfor 0,5 point. Sofie Aagaard Mikkelsen, ASF, vandt foran HSF’s tre piger, Veronica Kristensen, Naja Hansen og Angelina La Cour.

 

Vanessa Petersen

Der var rigtig mange, godt koreograferede programmer i den række. Især viste Vanessa Helene Petersen ESK, en super indlevelse og havde en dejlig udstråling. Vanessa blev nr 15.

Cubs-rækken blev næsten til en ASF klubkonkurrence, idet 7 ud af 11 løbere kom fra Aalborg. Både guldet og sølvet gik da også til ASF, til hhv. Signe Marie Lykkegaard og Lilia Zhou Yu, mens bronzen gik til Wendell Østergaard fra SSF.

FunSkate
For andet år i træk deltog tre FunSkate rækker ved de regionale mesterskaber. Også her blev det en god konkurrence med 20 løbere fordelt på Tweens 2, Teens 2 og Togs 2. Der var mange fine programmer og niveauet i Togs 2 var så højt, at vi håber, at nogle af disse løbere har fået blod på tanden til at få taget den sidste del af Basic 1 – og derfor allerede vil deltage ved Danmarks Cup i januar.
Som noget nyt blev hele rækken placeret også i FunSkate, som i resten af Jyllands Cup. FunSkate løberne er ellers vant til kun at kende nr. 1, 2 og 3. Og det var der stor positiv feedback på.

Eftersom de fleste af K-rækkerne og FunSkate afsluttede deres konkurrencer lørdag aften, var der en ekstraordinær god stemning i hallen på det tidspunkt. Det nød M-løberne også godt af, da klubkammeraterne gav god opbakning til hinanden. Jysk Fynsk Cup lukkede søndag aften efter to gode dage i en super atmosfære skabt af værtsklubben Esbjerg Skøjte Klub.

Relaterede Indlæg

En presset, men god sæson for speedskaterne

  Philip og Stefan Due Schmidt er ved at pakke rejsetaskerne efter fem ugers ophold i den Coronafrie boble i Heerenveen, der netop er kulmineret med VM. Philip har fået taget aftryk til nye skøjter, og begge er meget taknemmelige for, at det har kunnet lade sig gøre at få afviklet sæsonens største løb på […]

Super resultater ved World Cup 1

  Det var en forrygende indsats, brødrene Philip og Stefan Due Schmidt i går leverede ved finalen i Mass Start ved World Cup 1, hvor Stefan blev nr. 6 og Philip nr. 12. Begge placeringer er de bedste Mass Start resultater for begge skatere. Både Philip og Stefan lykkedes med at holde fast i de […]

Maia scorer bronze i Tallin

  Som optakt til Junior VM i næste uge har Maia Sørensen deltaget ved Tallink Hotels Cup i Tallin, hvor hun leverede to virkelige gode programmer, som hun meget fortjent fik gode point for i rækken med ialt 19 deltagere fra 20 nationer. Dermed kunne Maia tage bronze medaljen med hjem til Danmark, ligesom hun […]