Junior hurtigløberne til World Cup finale i Warszawa

Junior hurtigløberne til World Cup Finale i Warszawa 14. – 15. februar 2015 med deres australske træner Daniel Yeow.

Elena Rigas, Oliver Lindenskov, Philip Due Schmidt og Mikkel Øritsland, havde alle opnået de krævede point og tider ved sæsonens World Cup stævner for deltagelsen og til kommende weekends Junior Verdensmesterskaber på samme is.

Det var min første tur til et hurtigløbsstævne og jeg fik lært og oplevet meget. Hvis nogen synes, der er koldt i en skøjtehal, er det intet imod den kulde vi oplevede på en åben bane i blæst og frost.

Vores hurtigløbere er som bekendt ikke forvendt med is under skøjterne på en fast bane i Danmark sæsonen igennem, men må nøjes med den træning, de kan få på forskellige træningsture til f.eks. Berlin og Inzell i Østrig. Derudover træner de på rulleskøjter i Farum.

Daniels mål med deltagelsen i World Cup Finalen var at udnytte muligheden for at prøve forskellige teknikker og strategier af under konkurrencerne og i kommende uges træning på banen, hvor Junior VM afvikles næste weekend.

Løberne konkurrerede i 500m, 1000m, 1500m, 3000m og massestart.

Alle 4 løbere havde resultater, der levede op til deres bedste præstationer.

Som bedste resultat skal nævnes Elenas flotte 7. plads af 19 deltagere i massestarten over 10 omgange. Et super spændende og underholdende løb.

Det har været spændende at følge hurtigløberne, der også er en del af vores Union og vi ønsker dem held og lykke næste weekend.

Ingelise Blangsted

Relaterede Indlæg

En presset, men god sæson for speedskaterne

  Philip og Stefan Due Schmidt er ved at pakke rejsetaskerne efter fem ugers ophold i den Coronafrie boble i Heerenveen, der netop er kulmineret med VM. Philip har fået taget aftryk til nye skøjter, og begge er meget taknemmelige for, at det har kunnet lade sig gøre at få afviklet sæsonens største løb på […]

Super resultater ved World Cup 1

  Det var en forrygende indsats, brødrene Philip og Stefan Due Schmidt i går leverede ved finalen i Mass Start ved World Cup 1, hvor Stefan blev nr. 6 og Philip nr. 12. Begge placeringer er de bedste Mass Start resultater for begge skatere. Både Philip og Stefan lykkedes med at holde fast i de […]

Så går starten på World Cup sæsonen

I morgen går starten på World Cup-sæsonen for Speed Skaterne Viktor Hald Thorup, Stefan Due Schmidt og Philip Due Schmidt. Sæsonens første World Cup foregår i Minsk, Rusland, og er med deltagelse af alle tre skatere. Fredag løber Viktor og Philip 5000 m, mens det gælder Mass Start semifinalen om lørdagen, hvor Viktor og Stefan […]