Laurence og Nikolaj fejrer julen hjemme hos hendes familie, hvor den nærmeste familie kommer juleaften, som fejres på europæisk vis med kalkun til middag, juletræ og gaver. Kødboller i en særlig sovs, meatpies og kold laks er på julebordet 1. juledag, hvor resten af familien støder til og de bliver 15 om bordet.

lauognikjul

Julebarometret har stået højt, siden de sidste weekend optrådte for knap 7.000 gæster ved ‘Shall We Dance 2016‘, et stort, tv-transmitteret show i Mandalay Bay, Las Vegas. Utallige timer blev brugt på at træne de fælles numre – også mellem hvert program – i de tre dage, de deltog i showet. Men det var en stor oplevelse og de fik smagt på livet som showløbere, hvis de en dag vælger at gå den vej.

Laurence forvred desværre sin ankel i fitness centret og måtte undvære træningen i en god uge, og kunne først  træne igen tre dage før showet. Heldigvis det gik også fint – indtil hun dagen efter showet ved den første træning lavede en gal bevægelse. Så Laurence må igen være varsom med træningen, især med de små trinsekvenser, ligesom Nikolaj løber programmerne igennem alene. Der er heldigvis fire uger til EM, så timingen er rimelig i forhold til forberedelserne.

Mellem jul og nytår arbejder parret off ice med contemporary danse, ligesom de skal møde designeren, der skal designe  nye dragter til det korte program. De nye dragter har de fået tilbudt sponseret, så selvom de egentlig er rigtig glade for de nuværende dragter, så er de spændte på at se, hvilken retning designeren har i tankerne med de nye dragter.

lauogniksne

Der har været en lang pause siden sidste konkurrence den 6. november, hvor parret har arbejdet med programmerne. Efter jul vil trænerteamet implementere ændringer i trin sekvenserne og bl.a. indlægge en trin sekvens i cirkel. Så starter forberedelserne til EM for alvor, og de vender næsen mod Europa den 22. januar, for at indtage isen i Ostrava til første EM træning den 23. januar.

Laurence og Nikolaj ønsker hele den danske skøjtefamilie en rigtig glædelig juletid.