I december deltog to danske voksen løbere ved den internationale voksenkonkurrence Juna Cup i Tallin, og det er inspirerende at se de voksne skøjteløbere nyde vores sport og stadig kæmpe om pladserne. I år var både sololøb, solodans, isdans og parløb på programmet, og der var mulighed for at deltage i syv aldersklasser, hvor den yngste gruppe var Pre-Young Adults, født før 1.7.2006 – og seks niveauer, fra Pre-Bronce til Masters.

Fra Danmark deltog Sara Redin, RSIK, i Artistic Free Silver II, Pattern Dance Silver II og Solodance Free Silver II; samt Marjo Juntunen Nielsen, HKF, der stillede op i Artistic Free Gold II, Solo Free Gold II, Pattern Dance Silver II og Solodance Free Silver II.

“Det var en fantastisk weekend”,fortæller Marjo Juntunen Nielsen, og fortsætter “Fem forskellige løb fordelt på fire discipliner over to dage. Gensyn med en række venner fra fællesskabet blandt voksen løberne, og etablering af nye venskaber, ligesom det er en fornøjelse at hænge ud med min ‘partner in crime’, Sara Redin”.

 

De to damer tog hele fem medaljer og fik hver også en 4. plads. Marjo glæder sig mest over sin præstation i Solodance Free, som er et program, hun elsker at løbe. “Musikken er skøn, det er et sjovt program men med udfordrende trin, bevægelser og twizzles. Men det er mit bedste gennemløb af dette program, og jeg fik credit for et godt flow, overraskende gode twizzles, god udstråling – og så var det sjovt”, slutter Marjo.

Sara og Marjo’s resultater ved Juna Cup:

Sara Redin, RSIK

* Atistic Free nr 4
* Pattern Dance nr 1
* solodance Free nr 2

Marjo Juntunen-Nielsen, HKF

* Artistic Free nr 2
* Solo Free nr 4
* Pattern Dance nr 2
* Solodance Free nr 1

Alle resultater

 

Af Marjo Juntunen Nielsen og Mariann Vasbo