Weekenden bød på fælles træning og mærkeprøver for solo- og isdanserne i Danmark, der holdt trænings samling i Esbjerg.

I alt var der 31 løbere til samlingen, der repræsenterede 8 klubber. Løberne var på alle niveauer og i alle aldre, med og uden mærker, og de trænede ihærdigt hele lørdagen. Og netop det, at kunne prøve en weekend med solo- eller isdans, var en af grundstenene i samlingen, ligesom de etablerede dansere selvfølgelig også mødtes for at træne grundløb, mønsterdanse og fremvise sæsonens programmer. Den yngste deltager på isen var 6 år, den ældste 49.

Danserne ankom fredag aften – nogle af sjællænderne lidt forsinkede efter at have trodset bilkøer henover Sjælland og Fyn – og startede med basic-træning med Rødovres trænere Lucie og  David, assisteret af Silke Eilertsen. Der blev sunget fødselsdagssang på isen for David, som havde fødselsdag. Søndag stødte Vojens’ træner Dima, til, og samlingen blev afsluttet søndag eftermiddag med dansetests. Samme dag var der også videndeling blandt trænere og dommere, som drager stort udbytte af at sparre.

Danserne i M-rækken deltager ved Efterårskonkurrencen næste weekend, og så er det jo dejligt, at de lige har pudset programmerne af.

 

amalieogemil800pix