Det var ikke muligt for de tilmeldte løbere til Grand Prix finalen at få en sidste indflydelse på det endelige resultat af årets Grand Prix. Konkurrencen i Gladsaxe Skøjtehal måtte aflyses, da ismaskinen brød sammen, og ingen Grand Prix løbere kom på isen til årets finale. Teknisk Udvalg tog derfor beslutningen om at give den højeste pointscore – 600 point – til alle de tilmeldte løbere, og på den baggrund udregnede man det endelige resultat.

For de ældste rækker, hvor der var flere afbud til finalen, rykkede det en del ved placeringerne. Omvendt ville de løbere, der ikke var tilmeldt finalen, heller ikke have fået point til finalen, så de ville alligevel ryge længere ned i det samlede resultat. Vinder i Senior Damer blev blev Emma Louise Jensen, FSF, med klubkammeraten Malene Andersen på 2. pladsen og Emma Frida Andersen, ESK, på 3. pladsen.

Junior Damer blev vundet af Jane Iskov, VSK. Camilla Grue, GSF, blev nr. 2 og Sofie Korsgaard, OSK, nr. 3. Junior herrer blev vundet af Nikolaj M. Pedersen, FSF. På 2. pladsen kom Linus Colmor Jepsen, GSF, og Daniel Tsion, FSF, blev nr. 3.

I Novice og Debs Piger blev de placeringer, som pigerne havde kvalificeret sig med til finalen, også det endelige resultat. Hvorimod vinderen af Novice drenge rykkede fra anden pladsen til første pladsen. Novice Piger blev vundet af Maia Sørensen, HIKU. Ellen Garver Danielsen, TSK, blev nr. 2 og Louise Vestergaard, GKF, nr. 3. Novice drenge blev vundet af Lucas Strzelec, HSF, med Frederik Alexander Schlüter, HKF, på 2. pladsen. Og Debs piger blev vundet af Amalie Borup, FSF. Selma Lykke Larsen, HSF, blev nr. 2 og Anna Flora Colmor Jepsen, GKF, nr. 3.

Et kæmpe til lykke til alle løberne med deres kontinuerligt flotte præstationer gennem hele sæsonen.