Denne weekend var flere danske løbere i konkurrence ved NRW Trophy i Tyskland. Bedst placeret blev den danske seniorløber Pernille Sørensen, der med to stabile programmer blev nr. 4. Især kan man glæde sig over de gode fremskridt fra den første konkurrence i Pernilles sæsonplan, men Pernille må fortsat jagte det internationale krav for at kunne stille op til VM, hvor hun mangler at opfylde kravet på 27 tekniske points i det korte program.

 

Frederik A. Schlüter var i et for ham stort felt med hele 16 konkurrenter i Novice rækken. Her placerede Frederik sig som nr. 11 og fik god, international konkurrence erfaring med i købet.

Hele tre piger repræsentere Danmark i Novice rækken for piger med 38 deltagere. Camilla Grue placerede sig bedst af de tre, idet hun blev nr. 19. Mai Sørensen blev nr. 25 og Amalie Borup nr. 32. Mai og Amalie har indtil nu løbet i Debs rækken herhjemme, og debuterede altså derfor både internationalt og i en højere række. Det er godt at se, at de har mod på at løbe Novice internationalt, hvor de samler sig lærerig erfaring til den videre skøjtekarriere.

I den 40 deltager store Junior Dame række klarede de danske piger sig også rimeligt godt. Leonora Colmor Jepsens placering som nr. 20 indeholder en super placering som nr. 13 i det korte program og en mindre god i det lange program, nr. 29. Malene Andersen blev nr. 34 og Emma Louise Jensen nr. 35. Også her er placeringen ikke nødvendigvis det vigtigste, idet erfaringerne med at stille op internationalt er vigtige for fremtiden.

Tidligere på måneden samlede et par af de danske løbere også god erfaring, nemlig ved Volvo Open Cup i Riga. Her fik Emma Andersen en flot placering som nr. 6 med 110,73 point i Junior Dame rækken med 40 deltagere. Frederik A. Schlüter placerede sig igen fint i midten af feltet som nr. 4 ud af 7 Novice drenge og Pernille Sørensen blev nr. 9 i Senior Damer.