Denne weekend kunne vi kåre de nyslåede Jysk/Fynske mestere i en veloplagt og humørfyldt SE-Arena i Vojens

Denne weekend kunne vi kåre de nyslåede Jysk/Fynske mestre i en veloplagt og humørfyldt SE-Arena i Vojens. Det er første gang, at Vojens Skøjteklub er vært for et så stort arrangement, som et mesterskab. Klubben havde virkelig lagt sig i selen, og bød på mange muligheder for at få slukket sulten, et lille rainbow looms værksted til børnene og fik i det hele taget skabt en god atmosfære, som bredte sig til hele skøjtehallen.

Desværre opstod der tekniske problemer omkring pointgivningen hos danserne, men heller ikke det ødelagde den gode stemning.

Ikke overraskende blev Pernille Sørensen, OSK, Jysk/Fynsk mester i senior damer, på trods af at lige netop denne konkurrence ikke altid er Pernilles favorit. Måske derfor løb Pernille ikke op til sit bedste, men især antallet af veludførte triple spring var med til at sikre hende guld medaljen.

I junior damer lagde Cecilie Kongsbak Dreier stor afstand til nr. to med et stærkt teknisk friløbs program, der udløste bonus for to udførte triple spring. Cecilie, som har god udstråling, høj fart og stærke piruetter, har her i efteråret haft sin debut ved en international Junior Grand Prix.

Søndagens bedste overraskelse var måske Josefine Kærgaards frie program i Novice. Josefine, der også havde løbet et fejlfrit kort program, gentog en tripel salchow og to dobbelt axler i det lange program, der også bar præg af Josefines gode udvikling på det kunstneriske område.

Senior damer 1. Pernille Sørensen, OSK, 106,87 point 2. Daria Podtelejnikova, CIF, 95.85 point
Junior damer 1. Cecilie Kongsbak Dreier, FSF, 103,61 point 2. Malene Andersen, FSF, 85,92 point 3. Emma Frida Andersen, ESK, 85,72 point
Junior herrer 1. Daniel Tsion, ASF, 93,80 point
Junior solodans 1. Caroline Rygaard, ESK, 57,88 point

facebook finder du billeder og kommentarer