Generel orientering og vejledning om corona situationen

DSU’s anbefalinger

Med baggrund i DSU’s udmelding i går aftes om aflysning af alle vores aktiviteter foreløbig til og med den 30. april 2020 bakker vi op om og følger de krav og anbefalinger, som kommer fra myndighederne – også selvom flere af dem rammer os hårdt.

Regeringen har opfordret til, at alle frivillige foreninger indstiller indendørs aktiviteter i – indtil videre – de næste to uger. Den opfordring giver DSU hermed videre til alle klubber. Dette betyder også, at DSU henstiller til, at alle konkurrence-, trænings- og fysiske mødeaktiviteter på klubniveau foreløbig indstilles.

DSU’s kontor

DSU’s ansatte vil indtil videre arbejde hjemme de næste 14 dage. Så der er ingen fysisk til stede på kontoret, men mails og telefoner vil blive besvaret. Alle møder, herunder klubmøder, vil foregå over telefon/Skype.

Som udmeldt i går sørger DSU for at refundere tilmeldingsgebyr til konkurrencerne til alle løberne, som bedes maile navn, klub, række, licensnummer og kontonummer til office@danskate.dk. Mange har allerede mailet ind, og til orientering vil alle disse mails om refusion ikke blive besvaret individuelt, men vi følger op på, at alle får refunderet tilmeldingsgebyret.

VM 2020

Til orientering er det netop blevet bekræftet, at ISU har aflyst VM i Montréal, der ellers skulle starte i næste uge.

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål, I savner svar på, er I naturligvis velkomne til at vende retur. Det er ikke alle spørgsmål, myndighederne p.t. kan svare på – og det samme gør sig gældende hos os. Men vi forsøger at holde os opdaterede og ved, at I alle sammen også arbejder på højtryk lige nu med alle de overvejelser og konsekvenser, der byder sig.

Lad os stå sammen

Myndighedernes besked er krystalklar – vi skal alle sammen gøre en kæmpe indsats for at støtte op om bestræbelserne på at dæmpe udbredelsen af corona smitten. Lad os stå sammen og komme stærkt tilbage!

På genhør i denne helt usædvanlige situation for os alle.

Sundhedsstyrelsens 5 gode råd for at beskytte sig selv og andre mod smitte

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Relaterede Indlæg

SM med spænding i junior rækken

  Tårnby Skøjteklub var værter for Sjællands Mesterskaberne og Sjællands Cup sidste weekend, og det er en garvet klub udi afvikling af konkurrencer. Og som altid blev man mødt af en duft af deres berømt flæskestegs sandwich, hjertevarme og styr på planlægningen i skøjtehallen hele weekenden. Det største slag ved SM skulle slås i Junior […]

Daniel Tsion stærk til de Jydsk Fynske Mesterskaber

  I weekenden blev årets Jydske Fynske Mesterskaber afholdt i Vojens Skøjtehal med god stemning og fin tilslutning. Daniel Tsion, ESK, havde to super gode programmer med fine elementer og stærke spring, der i alt gav ham 175,62 point. Han var faktisk tæt på at slå den danske senior herre rekord i langt programmet fra […]

Aspiranter og Junior landshold sammen til konkurrence i Nice

      I denne uge har Eliteudvalget sendt Junior landsholdet og Aspirantgruppen til Trophée Métropole Nice Côte d’Azur i Nice, for at gruppen sammen opnår mere international erfaring. Det er første gang, at de to hold samlet sendes i konkurrence, og det er Eliteudvalgets mål at løberne får blod på tanden til at trænere […]