Corona virus udvikler sig hastigt i Danmark i disse dage, og regeringen har igen i dag indført yderligere tiltag for at inddæmme virus. I DSU følger vi regeringens anbefalinger, og vi står i dag tvivlende overfor, om Friløbskonkurrencen kan afvikles denne weekend.

Vi vil meget gerne afholde konkurrencen og ved, at rigtig mange børn og unge har glædet sig. I første omgang vil vi give alle deltagere og officials mulighed for at trække sig fra konkurrencen, da vi ikke ønsker, at nogen skal føle sig tvunget til at deltage.

Vi beder derfor om, at deltagere, publikum og officials, der har været i de såkaldte ’røde’ zoner, ikke deltager i konkurrencen. Det gælder også dem, der har været i kontakt med karantæneramte danskere indenfor de seneste 14 dage, og folk, der er særligt sårbare for smitten.

Vi beder om evt. afbud i morgen inden kl. 18.00
Deltagere, der på ovenstående baggrund ønsker at trække sig, bedes meddele dette til unionens kontor på office@danskate.dk senest i morgen onsdag kl. 18.00. Deltagergebyrer vil blive tilbagebetalt. Følgende bedes oplyst:

  • Navn, Klub, Række, Licensnummer samt konto nummer til tilbageførsel af deltagergebyr.

DSU-officials bedes sende en aflysning til Teknisk Udvalg.

Alle tilmeldte løbere vil modtage en mail direkte fra unionens kontor med denne meddelelse.

Endelig afklaring i morgen aften
I morgen aften vil vi udsende ny meddelelse, om konkurrencen på baggrund af de modtagne afbud stadig kan afvikles. Hvis vi kan afholde konkurrencen, vil der blive iværksat en række tiltag, som alle deltagere skal følge på konkurrencedagene. Hvis folk ikke følger vores anvisninger, vil konkurrencen blive afsluttet med omgående virkning. Dette er for, at deltagere kan føle sig sikre på, at DSU i videst mulige omfang tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og også sørger for, at disse bliver overholdt.

Det er selvfølgelig muligt at framelde sig helt frem til konkurrencestart, men vi henstiller til, at vi får en tilbagemelding i morgen.

Hvis der kommer nye anvisninger fra regeringen, vil vi følge disse.