Ved årets store Danmarks Cup i Århus var der mange, rigtig gode præstationer, og dermed har vi endnu en gang slået fast, at der er et utal af dygtige skøjteløbere i konkurrencerækkerne.

Der var tilmeldt så mange løbere i nogle af rækkerne, at Teknisk Udvalg valgte at dele løberne op i ‘de yngste’ og ‘de ældste’ løbere, og dermed fik vi bl.a. en K1-Y (youngest) og en K1-O (Oldest). Netop i Novice K1-Y – de yngste løbere i Novice 1 rækken – skilte Masha Knudsen, GKF, sig ud med en flot interpretation , god fart og fine bevægelser. Masha sikrede sig guldet.

Julia Nielsen, ASF, leverede et fejlfrit program med flotte, høje spring og gode piruetter i Novice 2. Julia viser stor fremgang og vinder sin række med  34,34 point. Ellers var det især Rødovre pigerne, der leverede nogle gode programmer denne weekend, og særligt Caroline Ringgard i Novice K1-O  satte lige prikket over i’et med en svær indgang til sin siddepiruette. I samme række har vi Eileen Young, HSF, der igen leverede en præstation med flotte, høje og rene spring. Især skal vi fremhæve Eileens indgang til Flip og Lutz, som er de fineste eksempler på disse spring.

Cubs piger skuffer aldrig – de er er altid en fornøjelse at se -, og denne weekend leverede alle et flot program fra start til slut. Julia Rottwitt, GKF, leverede en super flot axel – axel kobination; og Bente Boysen, HKF, viste flotte bevægelse og en super flot himmelpiruette, som vi sjældent ser i de små rækker.

Sara Buch-Weeke, SKK, stillede både op i Novice K1-0 og Solodans K2, hvor hun lå i toppen i alle komponenterne i begge konkurrencer. Især har hun et højt niveau i Interpretation og performance. I solodans, hvor Sara leverede en meget flot parallel piruette, tog hun os med til Bollywood. En genre, som de færreste kan mestre på skøjter. Og i sololøb var hun solstrålen i Løvernes Konge, hvilket gav hende guldet med 29,56 point.

Sara-Buch-Weeke
1 Sara Buch-Weeke, SKK. 2 Victoria Humlebæk Jensen, HSK. 3 Karoline Saldern Müller, GSF.