Dette års nordiske mesterskab blev desværre uden medaljer til Danmark. Konkurrencerne var med et højt teknisk niveau og dette var derfor nødvendigt for at nå medaljepladserne. Alligevel var der adskillige gode indsatser på isen fra de danske løbere.

”Vi vil gerne fremhæve Pernille Sørensens præstationer til Nordics. Med to stort set fejlfrie programmer, forbedring af hendes PB i kort og kun knap 1 point fra at nå VM kravet, kan man ikke være andet end tilfreds. Derudover skal vi fremhæve Kieran Araza og Linus Colmor Jepsen, der med deres programmer begge nåede langt ud over banden trods en del fejl. Begge får programkomponenter, som ligger et stykke over det tekniske niveau”, udtaler Pernille Gormsen på vegne af Eliteudvalget. Hun fortsætter: ” Daniel Tsion fik en flot 3. plads i det lange program, men han var desværre noget uheldig i det korte, hvorfor han samlet placerede sig lige uden for medaljerækken.”

Konkurrencen var domineret af de finske og svenske løbere, der hver tog 7 medaljer. Norge tog 3 medaljer og Spanien en enkelt. Og nej, Spanien er ikke inkluderet i Norden, men senior konkurrencen er en åben konkurrence (The Nordics Open), hvor alle nationer kan deltage. Spanien stillede med en enkelt løber, der tog guldet til Spanien.

Vi ser frem til at løberne kan være på hjemmebane til næste års nordiske mesterskaber i Danmark.

Senior Damer
4. Pernille Sørensen

Senior Herrer
6. Keiran Araza

Junior Damer
7.   Leonora Colmor Jepsen
14. Malene Andersen
15. Cecilie Dreier
16. Linea Trapp Matthiesen

Junior Herrer
4. Daniel Tsion

Novice Piger
10. Vanessa Sevidova
11. Josephine Kærsgaard
16. Camilla Grue

Novice Drenge
7. Linus Colmor Jepsen

Alle resultater