Frederikshavn sørgede for gode rammer for de Jydsk Fynske Mesterskaber og Jydsk-Fynsk Cup i sidste weekend, hvor hallen sydede af god stemning. Det var også fra værtsklubben, at en af konkurrencernes bedste overraskelser kom, nemlig Nikolaj M. Pedersen, der er rykket i M-rækken denne sæson. Nikolaj har gjort rigtig store fremskridt, og at han lykkedes med en dobbelt axel i sit friløb, var et perfekt statement fra den unge mand, der tog sølvmedaljen i Junior Herrer med 93,53 point.

Rækken blev vundet af klubkammeraten Daniel Tsion med 109,47 point. Daniel viste stor forbedring i programkomponenterne og har flere triple spring i sine programmer. Han viste et godt forsøg på en triple lutz i friløbet, og der er ingen tvivl om, at de to unge mænd har glæde af den fælles træning i FSF.

Det er altid spændende at se de yngste løbere, som skal tegne fremtiden for sporten. Og her tegner især Babeth Østergaard Hansson fra Silkeborg Skøjteløber Forening sig allerede godt. 9-årige Babeth har allerede et højt teknisk niveau og viste blandt andet dobbelt lutz/dobbelt tåloop i kombination. Hun vandt Cubs Piger med 33,09 point.

I Debs Piger vandt Amalie Borup, FSF, sikkert med en 1. plads i både det korte program og i friløbet, og med hele 10 point til nr. 2. Amalie scorede samlet 71,25 point for sine fine programmer og vandt fortjent guldet. Sølvmedaljen gik lige så sikkert til Maya Kirkegaard Chandler, OSK, der leverede to spændende programmer med god præsentation og høj udstråling, der gav hende 61,56 point.

I Jydsk-Fynsk Cup var der kamp om medaljerne i Senior K2-rækken, der består af løbere, som tidligere har konkurreret i Mesterskabsrækken eller er på tilsvarende niveau. Signe Svane Magnussen, FSF, vandt suverænt rækken med de syv deltagere. Signe formåede med et super spændende og energifyldt program at komme langt ud over banden og fangede alles opmærksomhed. Programmet med adskillige dobbelt spring gav Signe 51,32 point og guldmedaljen.

Resultater Jydsk Fynske Mesterskaber

Resultater Jydsk-Fynsk Cup