Nu er der gået en uges tid, og Leonora Colmor Jepsen har fået sundet sig ovenpå sin deltagelse ved Junior VM. Desværre løb Leonora ikke op til sit bedste og blev ikke blandt de 24 løbere, der dermed kvalificerede sig til finalen. Men for Leonora var det en kæmpe oplevelse at være med til sit første Junior VM med 46 deltagere på et meget højt niveau. Og for Dansk Skøjte Union var formålet med Leonoras deltagelse netop at samle erfaring til de helt store mesterskaber.

Oprindeligt var det Pernille Sørensen, der var udtaget til Junior VM, men da hun valgte at stoppe sin karriere, besluttede eliteudvalget at give pladsen til Leonora. Og selvom tilbudet kom sent, valgte Leonora og træner Susanne Hedegaard at springe til.

“Jeg havde ikke været helt på toppen i ugerne inden, men havde nogle gode træninger, da vi kom derned. Specielt om morgenen inden konkurrencen, hvor Susanne og jeg skulle være i trænings hallen kl. 6, gik træningen rigtigt godt, så vi var optimistiske. I det korte program fik jeg desværre ikke sprunget ordentligt op i min trippel Salchow, og min dobbelt Axel ved jeg ikke lige hvor blev af”, siger Leonora om sin egen indsats i Ungarn.

Men Leonora fik også erfaringen med at deltage i et ISU mesterskab med alle de krav og indtryk, som det medfører. Og hun fik også nydt sin deltagelse. “Jeg nød at løbe selve programmet, og synes at resten gik rigtig godt. Og jeg var glad for at få niveau og plusser på piruetter og trinserie. Jeg var ikke så glad umiddelbart efter, men da jeg havde sundet mig, havde jeg jo bagefter rig lejlighed til at se en masse fantastisk skøjteløb – og det var en kæmpe oplevelse”, udtaler Leonora i dag.

Nu har Leonora sit første ISU mesterskab ‘under bæltet’, og vi håber, at det bare var det første i en lang række, der følger med Leonoras flid til den daglige træning.

Resultater