Der er desværre sket en fejl i beregningen af løbere, der har kvalificeret sig til årets Grand Prix finale.

I Novice piger har Ellen Garver Danielsen, TSK, kvalificeret sig med 1025 point. Grundet Ellens bedre placering ved DM end Sofie Korsgaard, OSK, er det Ellen, der tager den sidste plads i Grand Prix finalen. Vi vil selvfølgelig ikke berøve Sofie glæden ved at løbe i finalen, som hun var blevet stillet i udsigt. Derfor har bestyrelsen besluttet, at Grand Prix finalen i Novice Piger består af 7 løbere i år. Begge piger er orienteret om fejlen og konsekvensen.

I Junior Damer er der også fejl, idet nogle af løberne er beregnet med en kort program karakter. Her skal der byttes om på placeringen af Caroline Oreskov Christoffersen, GKF, og Vanessa Sevidova, GSF, begge er stadig i finalen. I Debs piger skal der byttes om på placeringen af Maya Kirkegaard Chandler, OSK, og Annika Skibby, TSK. De er stadig begge i finalen.

Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at der sker fejl i en sådan beregning. Vi håber, med beslutningen om at udvide Novice Pige rækken, og med tilretningen af placeringerne, at løberne stadig føler sig stolte over deres kvalifikation. Og vi ser virkelig frem til en god Grand Prix finale.

Grand Prix resultaterne