Med afholdelsen af weekendens DM afsluttedes konkurrence-karavanen på denne side af nytår, og de danske skøjteløbere kan holde lidt velfortjent juleferie fra konkurrenceaktiviteterne. 

Det blev som altid et spændende DM med flere solide præstationer og interessante opgør i nogle af rækkerne. I Springs rækken var der fx. tæt løb mellem Mariia Borysenko, HSK, og Caroline Chen, HSK om guldet, men Mariia tog 1. pladsen med blandt andet en flot dobbelt axel. 
Novice rækken var også spændende i toppen, hvor Nikoline Ida Christensen, ESK, førte foran Fie Egan Magnussen, HIKU, efter det korte program, men Fie løb et meget fint, indlevende langt program og tog med det 1. pladsen i rækken. 

Junior rækken er traditionelt meget spændende i toppen, hvor der er flere løbere der har et højt niveau. Camilla Poulsen, FSF, viste sig dog i denne weekend at være den stærkeste, og vandt guldet foran Emilia Due Borch, HKF, og Selma Larsen, HIKU. 

Der var også spænding i toppen af senior rækken, hvor Nicole Romanova Jensen, ESK, – efter et kort program der drillede – løb et stærkt langt program og dermed lagde pres på den førende Annika Skibby, TSK, som dog holdt hele vejen hjem og kunne iføre sig både unionens og DIF´s DM medalje. 

Der var ligeledes flere gode præstationer i solodans, hvor blandt andet Josephine Filtenborg, OSK, og Cecilie Theisen, HIKU, løb nogle rigtig fine løb. 

Og slutteligt var der også fine isdanse af isdanse-parret Elisabetta Incardona og Rafael Marc Drozd Musil, RSIK, der allerede modtog deres medaljer lørdag, idet de skulle tilbage til Milano.

Stort tillykke til alle løbere og trænere med præstationerne. 

Tak til Herlev for at lægge is og faciliteter til et fremragende DM, hvor der søndag aften også blev taget afsked med Maia Sørensen. 

Tak til henholdsvis Frederikshavn og Hørsholm for afholdelse af JM/JC og SM/SC i november.

Og stor tak til alle frivillige i klubberne og til alle officials for uden hvem de her arrangementer slet ikke kunne afholdes.