Der kommer en ændret terminsplan for foråret

 

Endnu engang skærpede regeringen restriktionerne og alle aktiviteter, også i klubberne, er jo desværre lukket helt ned. Forsamlingsforbuddet på 5 personer er gældende frem til den 17. januar, og regeringen har allerede forudsagt, at januar og februar måned desværre ser tunge ud.

Vi har nu samlet anbefalingerne fra arbejdsgruppen til en guide over, hvordan vi kan afvikle konkurrencer og mærkeprøver i forhold til regeringens fem varslingsniveauer, som kan ses her.

Med tungt hjerte har vi set realistisk på resten af sæsonen, og vi har indset, at vi ikke får mulighed for at afvikle mange konkurrencer. Terminsplanen for januar til marts, som den foreligger, er nu helt lagt væk. Det gælder såvel M-, K- som FunSkate konkurrencer. I stedet kommer der en mere realistisk plan, hvor alle løbere får mulighed for minimum en DSU konkurrence i marts måned. Konkurrencerne er lagt på en måde, hvor vi bedst muligt sikrer afvikling, og  vi er ved at få aftalerne på plads med klubber om at lægge is og værtskab til konkurrencerne og officials til at varetage dem.

Det ligger os meget på sinde at afholde DM, som vil være den eneste konkurrence, hvor vi samler løbere fra hele landet i en konkurence. Vi skal dog ned på varslings niveau 2 eller mindre, for at afvikle DM. Derfor lægger vi DM sidste weekend i marts, så sent som overhovedet muligt – og krydser fingre for, at det lykkes.

Det er tillige besluttet, at værtskaberne for DSU’s konkurrencer i denne sæson vil blive tildelt til de samme klubber næste sæson, såfremt de ønsker dette.

Muligheden for at indsende videomærkeprøver eller at få en official ud i klubben til at give feedback til løberne fortsætter, når der igen åbnes op for at benytte skøjtehallerne.

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

Philip med ny, personlig rekord ved EM Allround

  Philip Due Schmidt holdt sit niveau ved weekendens EM Allround i Speed Skating. En ny personlig rekord på 500m distancen i tiden 38:11 var hans absolut bedste resultat. Men også på de to andre distancer præsterede Philip højt. Han kørte 1500m på sin 2. bedste tid og 5000m på sin 3. bedste tid.   […]

Philip Due Schmidt udtaget til EM Allround

  Efter sæsonens første samling for Speed Skaterne i Inzell er Philip Due Schmidt udtaget til at repræsentere Danmark ved EM Allround i Heerenveen den 16.-17. januar. Her gælder det 500, 1.500 og 5.000 m. distancerne.   Philip Due Schmidt har vist en enorm fremgang på skøjterne i denne på alle måder svære sæson, hvilket […]

Glædelig jul

  DSU vil gerne udtrykke en stor tak til alle for samarbejdet i det forløbne år. Det har været et år præget af udfordringer og uforudsigelighed, hvor tingene til tider er gået stærkt, og intet har været, som det plejer. Vi glæder os til dialog med jer i det nye år, hvor vi er retur […]