Endnu engang skærpede regeringen restriktionerne og alle aktiviteter, også i klubberne, er jo desværre lukket helt ned. Forsamlingsforbuddet på 5 personer er gældende frem til den 17. januar, og regeringen har allerede forudsagt, at januar og februar måned desværre ser tunge ud.

Vi har nu samlet anbefalingerne fra arbejdsgruppen til en guide over, hvordan vi kan afvikle konkurrencer og mærkeprøver i forhold til regeringens fem varslingsniveauer, som kan ses her.

Med tungt hjerte har vi set realistisk på resten af sæsonen, og vi har indset, at vi ikke får mulighed for at afvikle mange konkurrencer. Terminsplanen for januar til marts, som den foreligger, er nu helt lagt væk. Det gælder såvel M-, K- som FunSkate konkurrencer. I stedet kommer der en mere realistisk plan, hvor alle løbere får mulighed for minimum en DSU konkurrence i marts måned. Konkurrencerne er lagt på en måde, hvor vi bedst muligt sikrer afvikling, og  vi er ved at få aftalerne på plads med klubber om at lægge is og værtskab til konkurrencerne og officials til at varetage dem.

Det ligger os meget på sinde at afholde DM, som vil være den eneste konkurrence, hvor vi samler løbere fra hele landet i en konkurence. Vi skal dog ned på varslings niveau 2 eller mindre, for at afvikle DM. Derfor lægger vi DM sidste weekend i marts, så sent som overhovedet muligt – og krydser fingre for, at det lykkes.

Det er tillige besluttet, at værtskaberne for DSU’s konkurrencer i denne sæson vil blive tildelt til de samme klubber næste sæson, såfremt de ønsker dette.

Muligheden for at indsende videomærkeprøver eller at få en official ud i klubben til at give feedback til løberne fortsætter, når der igen åbnes op for at benytte skøjtehallerne.

 

Af Mariann Vasbo