Så er sæsonen på is startet igen for speedskaterne, og det er som at lukke en flok heste ud på græs. DIF junior skaterne har været af sted på deres første træningslejr til Berlin, hvor gruppen nu tæller næsten 30 skatere. Der er kommet nye til siden sidste år, som har meldt sig ind i enten HLF72 i København eller Short Track i Odense.

Emil og Nicoline er fortsat de dygtige trænere, der skal vise vejen for skaterne og hjælpe dem videre frem i den nye idrætsgren. Alle nye er fra Rulleskøjteklubberne og den nationale talenttrups 1. hold. Når Genforeningspladsen åbner til december, vil de fire nye managers på DIF junior truppen også indbyde skatere fra Talenttruppens øvrige hold til træning på is hver 14. dag.

Eliteskaterne er også godt i gang, og ved årets første ISU stævne blev der sat mange rekorder, både personlige og danske rekorder. Elena Møller Rigas fik også kvalificeret sig til Senior WorldCup på 3.000 meter i tiden 4.26,28. Elena har fortsat 2 år som junior, men vil stille op i Senior WorldCups allerede i år.