Danske afbud til The Nordics Open

 

Om en uge begynder The Nordics og The Nordics Open i Stavanger i Norge, hvor novice, junior og senior løbere fra især de nordiske lande kæmper om medaljerne.

Pernille Sørensen ved VM ’19. Foto: Mariann Vasbo

 

Desværre har vi nu måttet melde afbud fra Pernille Sørensen, der er ramt af en lyskeskade.

Skaden er sandsynligvis en overbelastningskade, som opstod i sidste uge, og som har været under behandling i Washington, hvor Pernille er på trænings lejr.

Men skaden er stadig generende, og Pernille er nu retur i Danmark for at blive undersøgt af Team Danmarks lægeteam, og fortsætte en evt. behandling her.

 

Daniel Tsion er nykåret dansk mester. Foto: Camilla Lyngsø

 

Daniel Tsion må vi desværre også undvære til The Nordics. Daniel har nu i flere år ventet på at få et dansk pas, og vi var begrundet optimistiske for, at det lykkedes inden afrejsen.

Men desværre må vi også denne gang undvære den stærke herre-løber, der har formået at holde trænings indsatsen og moralen oppe i flere år, uden at kunne møde teknisk modstand uden for Danmark.

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

The Nordics er aflyst

  De fem nordiske lande har i samråd besluttet at aflyse the Nordics og the Nordics Open, der skulle være afholdt den 3.-7. februar i Hørsholm. Årsagen er selvfølgelig den stigende Corona-smitterisiko og de omskiftelige restriktioner i de enkelte lande. Værtskabet for de to konkurrencer går normalt på tur mellem de fem lande, men i […]

HKF bliver medvært for The Nordics 2021

  DSU har tildelt Hørsholm Kunstskøjteløber Foreningen værtskabet for the Nordics og the Nordics Open den 3.-7. februar 2021. HKF var den eneste ansøger om værtskabet, hvilket bl.a. skyldes at der stilles store krav til antal af lokaler, frivillige og forplejning ved afholdelsen af de to internationale konkurrencer. Konkurrencerne, der afvikles på skift i Danmark, […]

The Nordics Bronze til debutanten Babeth Hansson Østergaard

  The Nordics 2020 blev en stor oplevelse og en god konkurrence for hovedparten af de danske deltagere, som rejste i en samlet trup til Stavanger i Norge. Det vakte uro, da bagagepersonalet valgte at nedlægge arbejdet samme morgen, men det lykkedes heldigvis at komme igennem security og bagageindleveringen, så alle nåede det planlagte fly. […]