Danske afbud til The Nordics Open

 

Om en uge begynder The Nordics og The Nordics Open i Stavanger i Norge, hvor novice, junior og senior løbere fra især de nordiske lande kæmper om medaljerne.

Pernille Sørensen ved VM ’19. Foto: Mariann Vasbo

 

Desværre har vi nu måttet melde afbud fra Pernille Sørensen, der er ramt af en lyskeskade.

Skaden er sandsynligvis en overbelastningskade, som opstod i sidste uge, og som har været under behandling i Washington, hvor Pernille er på trænings lejr.

Men skaden er stadig generende, og Pernille er nu retur i Danmark for at blive undersøgt af Team Danmarks lægeteam, og fortsætte en evt. behandling her.

 

Daniel Tsion er nykåret dansk mester. Foto: Camilla Lyngsø

 

Daniel Tsion må vi desværre også undvære til The Nordics. Daniel har nu i flere år ventet på at få et dansk pas, og vi var begrundet optimistiske for, at det lykkedes inden afrejsen.

Men desværre må vi også denne gang undvære den stærke herre-løber, der har formået at holde trænings indsatsen og moralen oppe i flere år, uden at kunne møde teknisk modstand uden for Danmark.

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

The Nordics Bronze til debutanten Babeth Hansson Østergaard

  The Nordics 2020 blev en stor oplevelse og en god konkurrence for hovedparten af de danske deltagere, som rejste i en samlet trup til Stavanger i Norge. Det vakte uro, da bagagepersonalet valgte at nedlægge arbejdet samme morgen, men det lykkedes heldigvis at komme igennem security og bagageindleveringen, så alle nåede det planlagte fly. […]

De to danske reserver deltager ved the Nordics

  De to reserver i Junior Damer til The Nordics, Esther Dalum, OSK og Annika Skibby, TSK, har nu begge fået en plads i konkurrencen. Den nordiske konkurrence har i flere år været åben for andre nationer i senior rækkerne, mens det er første år, at den er åben også for juniorer. Efter tilmeldingsfristen er […]

Pernille Sørensen sætter igen kurs mod USA

  Pernille Sørensen måtte ved sæsonstart sætte sig selv på bænken og nøje overveje sin fremtid. ”Det har været hårdt at skulle dele sin tid mellem USA og Danmark, og jeg har ofte haft en følelse af at være undervejs’, siger Pernille, og fortsætter, ’Min familie og mine venner er i Danmark, men min skøjtekarriere […]

Navigation