I weekenden blev årets Jydske Fynske Mesterskaber afholdt i Vojens Skøjtehal med god stemning og fin tilslutning.

Fra venstre mod højre: Daniel Tsion, Amalie Borup og Nikolaj Mølgaard Pedersen. Foto: Svea Lund

Daniel Tsion, ESK, havde to super gode programmer med fine elementer og stærke spring, der i alt gav ham 175,62 point. Han var faktisk tæt på at slå den danske senior herre rekord i langt programmet fra 2012.

Daniel, der er ved at uddanne sig til træner, er blevet meget moden og havde en stærk udstråling på isen. Eftersom han desværre mangler sit danske pas, har han i mange år ikke kunne konkurrere i udlandet, og det er bemærkelsesværdigt, hvordan han har kunnet bevare motivationen til at træne på et niveau, der gør, at han kan præstere så fine programmer.

Sølvmedaljen i Senior Herrer gik til Nikolaj Mølgaard Pedersen, FSF. Nikolaj bliver bare bedre og bedre, især det korte program var en fornøjelse med en god dobbelt Axel og moden udstråling til publikum. Også Nikolaj er under uddannelse, og deler sin tid imellem Frederikshavn og Esbjerg, og alligevel fortsætter han med at træne og undervise yngre skøjteløbere.


Uden konkurrenter blev Amalie Borup, FSF, vinder af Senior Damer med 110,39 point.

 

Catharina V. Petersen. Foto: Camilla Lyngsø

I Junior Damer tog Catharina V. Petersen, ESK, guldet med 139.56 point. Catharina satte ny rekord i friløbet, hvor hun slog Maia Sørensens rekord på 93,80 point med en ny rekord på 95,95 point.

Det var forfriskende at se Catharina i en mere moden udgave og med en ny lethed i sit løb. Hun springer meget rent og har stor højde på springene, og hendes positive energi og glæde i programmerne smittede ud på publikums stolene.

Babeth Hansson-Östergaard, SOS, vandt sølv med 110,78 point, mens Mia Juel Jensen, OSK, blev en sikker bronzemedaljevinder med 94,86 point.

 

Alle resultater