Coronavirus – information og anbefalinger ang. deltagelse i konkurrencer

Myndighederne tager nu en række yderligere tiltag i brug i et forsøg på at inddæmme og forhindre spredningen af Coronavirus. Myndighederne opfordrer til at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor mere end 1.000 deltagere er samlet. I første omgang gælder opfordringen resten af marts måned.

I Dansk Skøjte Union tager vi situationen alvorligt. Vi følger udviklingen tæt, så hold dig opdateret om vores arrangementer her på siden.

På baggrund af ovenstående anbefalinger og telefonisk kontakt til Sundhedsstyrelsen gennemføres Funskate konkurrencen her i weekenden, da konkurrencen er under 1.000 deltagere. Vi følger løbende udviklingen og holder jer opdateret om afholdelse af Friløbskonkurrencen den 13.-15. marts.

Det er en personlig vurdering, om man føler, at man er i risikogruppen og dermed ikke ønsker at deltage eller være tilstede ved konkurrencen. Såfremt en løber ikke ønsker at deltage, kan gebyret refunderes, så tag kontakt til jeres Funskate ansvarlige.

Konkurrencen gennemføres med særlige forholdsregler: Hallen er særligt rengjort inden konkurrencens afholdelse, der indkøbes hånddesinfektion, alle deltagere opholder sig kun i hallen, når ens gruppe er på is, og alle opfordres til at følge Sundhedsstyrelsens hygiejneråd til forebyggelse af smitte af Coronavirus:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen:

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

 

Relaterede Indlæg

Skema til medarbejdersamtaler

  Skemaet kan benyttes som grundstøtte for afholdelse af medarbejdersamtaler. Skemaet skal ikke ses som et facit for den gode samtale, men kan benyttes som inspiration, og sikre at man kommer bredt omkring i samtalen med sine medarbejdere.   Skemaet bør sendes til medarbejderen på forhånd, så personen har mulighed for at forberede sig til […]

Ferie

  Kontoret er lukket i uge 29 og uge 30. Lasse Pedersen holder ferie i uge 28-30. Emil Peter Søhus holder ferie i uge 29-31.

Repræsentantskabsmøde: Kontingentet for 2020/21 nedsættes med 50%

DSU er meget glade for, at det trods de svære Corona-tiltag alligevel lykkedes at samle klubber og udvalg til årets repræsentantskabsmøde i Turbinehallen i Aarhus denne søndag. Det var ikke muligt i år at få en dirigent fra DIF, som i stedet pegede på den garvede dirigent Bent Hviid fra Idrætssamvirke Aarhus. 17 klubber var […]