Coronavirus – information og anbefalinger ang. deltagelse i konkurrencer

Myndighederne tager nu en række yderligere tiltag i brug i et forsøg på at inddæmme og forhindre spredningen af Coronavirus. Myndighederne opfordrer til at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor mere end 1.000 deltagere er samlet. I første omgang gælder opfordringen resten af marts måned.

I Dansk Skøjte Union tager vi situationen alvorligt. Vi følger udviklingen tæt, så hold dig opdateret om vores arrangementer her på siden.

På baggrund af ovenstående anbefalinger og telefonisk kontakt til Sundhedsstyrelsen gennemføres Funskate konkurrencen her i weekenden, da konkurrencen er under 1.000 deltagere. Vi følger løbende udviklingen og holder jer opdateret om afholdelse af Friløbskonkurrencen den 13.-15. marts.

Det er en personlig vurdering, om man føler, at man er i risikogruppen og dermed ikke ønsker at deltage eller være tilstede ved konkurrencen. Såfremt en løber ikke ønsker at deltage, kan gebyret refunderes, så tag kontakt til jeres Funskate ansvarlige.

Konkurrencen gennemføres med særlige forholdsregler: Hallen er særligt rengjort inden konkurrencens afholdelse, der indkøbes hånddesinfektion, alle deltagere opholder sig kun i hallen, når ens gruppe er på is, og alle opfordres til at følge Sundhedsstyrelsens hygiejneråd til forebyggelse af smitte af Coronavirus:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen:

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

 

Relaterede Indlæg

Lad os stå sammen og komme stærkt tilbage!

  I denne tid vil bestyrelsen og de ansatte i Dansk Skøjte Union gerne sende en hilsen til alle indenfor skøjteverden i og udenfor Danmark. Disse uger er for Danmark og resten af verden svære at komme igennem, og det er rystende, hvordan en virus kan få så store konsekvenser for os alle sammen. Med […]

Regler og takster for godtgørelse til ulønnede

  Skatterådet har fastsat satser for skattefri godtgørelser for 2020 til frivillige. Ulønnede instruktører, trænere og ledere kan få skattefri omkostningsgodtgørelse for det arbejde, de udfører i deres forening. Skatterådet har justeret satserne, for eksempel kørsel. De nye satser gælder pr. 1. 1. 2020. De nye satser En forening kan yde godtgørelse for udgifter ifm. […]

Upcoming hurtigløbere – hvem er de næste?

De danske Speed Skating juniorer kan tælles på en hånd, men de ønsker alle at forbedre sig og arbejder på en international karriere som seniorer. Men hvem er de? Natascha Lindenskov, Simon Bigler og Niclas Mastrup er de tre juniorløbere, der netop har afsluttet sæsonen med Junior World Cup Finalen og VM. De kommer alle […]

Navigation