Myndighederne tager nu en række yderligere tiltag i brug i et forsøg på at inddæmme og forhindre spredningen af Coronavirus. Myndighederne opfordrer til at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor mere end 1.000 deltagere er samlet. I første omgang gælder opfordringen resten af marts måned.

I Dansk Skøjte Union tager vi situationen alvorligt. Vi følger udviklingen tæt, så hold dig opdateret om vores arrangementer her på siden.

På baggrund af ovenstående anbefalinger og telefonisk kontakt til Sundhedsstyrelsen gennemføres Funskate konkurrencen her i weekenden, da konkurrencen er under 1.000 deltagere. Vi følger løbende udviklingen og holder jer opdateret om afholdelse af Friløbskonkurrencen den 13.-15. marts.

Det er en personlig vurdering, om man føler, at man er i risikogruppen og dermed ikke ønsker at deltage eller være tilstede ved konkurrencen. Såfremt en løber ikke ønsker at deltage, kan gebyret refunderes, så tag kontakt til jeres Funskate ansvarlige.

Konkurrencen gennemføres med særlige forholdsregler: Hallen er særligt rengjort inden konkurrencens afholdelse, der indkøbes hånddesinfektion, alle deltagere opholder sig kun i hallen, når ens gruppe er på is, og alle opfordres til at følge Sundhedsstyrelsens hygiejneråd til forebyggelse af smitte af Coronavirus:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen:

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er: