Catharina Petersen kvalificeret til JVM

 

Catharina Victoria Petersen opnåede de sidste tekniske pointkrav for at kvalificere sig til Junior VM ved Halloween Cup i Budapest i sidste weekend.

I sidste sæson opnåede Maia Sørensen også de tekniske pointkrav til Junior VM, som for Junior Damer er 23 point i det korte program og 38 point i friløbet. Vi er derfor i den situation, at Eliteudvalget kan udtage en af de to dygtige, unge junior damer til Junior VM i Tallinn den 2.-8. marts 2020.

Kriterierne for udvælgelsen er, at løberne i denne sæson skal have deltaget i DM + to junior konkurrencer fra ISU’s liste; 2 senior konkurrencer fra ISU’s lister; en junior + en senior konkurrence fra ISU’s liste eller en junior grand prix + en junior konkurrence fra ISU’s liste.

Derudover vurderes den enkelte løbers form, indsats, stabilitet og fremgang i indeværende sæson, samt når flere løbere er kvalificerede, medtages højeste pointgennemsnit fra DM samt fra en konkurrence fra ISU’s liste.

For at give vores kvalificerede løbere de bedste muligheder vil udtagelsen ske umiddelbart efter The Nordics den 6.-9. februar 2020.

 

For Junior Drenge er de tekniske pointkrav 23 point i det korte program og 42 point i friløbet.

 

 

Af Mariann Vasbo
Opdateret 1.11.2019

Relaterede Indlæg

Fine indsatser ved årets første JGP

  Ved sæsonens første Junior Grand Prix (JGP) i Courchevel, Frankrig, leverede Catharina Victoria Petersen et godt kort program, selvom hun ikke lykkedes med kombinationen. Hun blev godt betalt for alle de øvrige elementer, som også er vigtige, og med et godt flow, gode skating skills og piruetter bliver man også belønnet med gode point. […]

Udtagelser i sololøb for sæson 2019-2020

Eliteudvalget har udtaget løbere til Danskate-holdet for sæsonen 2019/2020 på baggrund af Eliteprogrammet, som har en del ændringer. Overordnet set vil vi gøre talentmassen bredere, ikke udnævne talenter for tidligt og begrænse de egentlige hold til International elite, Senior og Junior Landshold samt National elite, løbere der har international erfaring og har vist internationalt potentiale […]

Danmark på verdens-kortet i Speed Skating

Det har været en flot sæson for speed skaterne med flere top 10-placeringer ved VM og WorldCup. Elena Møller Rigas placerede sig for andet år i træk på verdensranglistens top 10 i MassStart, efter en stabil indsats gennem tre WorldCups og til WorldCup Finalen. Den flotte placering som nr. 6 ved dette års VM understreger […]

Navigation