Catharina Petersen kvalificeret til JVM

 

Catharina Victoria Petersen opnåede de sidste tekniske pointkrav for at kvalificere sig til Junior VM ved Halloween Cup i Budapest i sidste weekend.

I sidste sæson opnåede Maia Sørensen også de tekniske pointkrav til Junior VM, som for Junior Damer er 23 point i det korte program og 38 point i friløbet. Vi er derfor i den situation, at Eliteudvalget kan udtage en af de to dygtige, unge junior damer til Junior VM i Tallinn den 2.-8. marts 2020.

Kriterierne for udvælgelsen er, at løberne i denne sæson skal have deltaget i DM + to junior konkurrencer fra ISU’s liste; 2 senior konkurrencer fra ISU’s lister; en junior + en senior konkurrence fra ISU’s liste eller en junior grand prix + en junior konkurrence fra ISU’s liste.

Derudover vurderes den enkelte løbers form, indsats, stabilitet og fremgang i indeværende sæson, samt når flere løbere er kvalificerede, medtages højeste pointgennemsnit fra DM samt fra en konkurrence fra ISU’s liste.

For at give vores kvalificerede løbere de bedste muligheder vil udtagelsen ske umiddelbart efter The Nordics den 6.-9. februar 2020.

 

For Junior Drenge er de tekniske pointkrav 23 point i det korte program og 42 point i friløbet.

 

 

Af Mariann Vasbo
Opdateret 1.11.2019

Relaterede Indlæg

Junior VM blev en hård nyser

  De danske deltagere ved årets Junior VM den 2.-8. marts i Tallinn, Estland, var Maia Sørensen, som deltog i sit 2. Junior VM, samt det dansk-canadiske isdanse par, Sara Buch-Weeke og Nicolas Woodcock, der bare har dannet par godt et års tid. Og derfor var forventningerne til de to entries også vidt forskellige. Maia […]

Så starter Junior VM

          Denne uge afvikles årets Junior VM i Kunstskøjteløb i Tallinn, hvor Danmark deltager med tre løbere. I år er der ekstraordinært fokus på deltagernes helbred, og ISU har iværksat adskillige tiltag for at holde Covid-19 udenfor området. Således tager de helt bogstaveligt temperaturen på alle løbere og officials hver eneste […]

Maia scorer bronze i Tallin

  Som optakt til Junior VM i næste uge har Maia Sørensen deltaget ved Tallink Hotels Cup i Tallin, hvor hun leverede to virkelige gode programmer, som hun meget fortjent fik gode point for i rækken med ialt 19 deltagere fra 20 nationer. Dermed kunne Maia tage bronze medaljen med hjem til Danmark, ligesom hun […]