Catharina Petersen kvalificeret til JVM

 

Catharina Victoria Petersen opnåede de sidste tekniske pointkrav for at kvalificere sig til Junior VM ved Halloween Cup i Budapest i sidste weekend.

I sidste sæson opnåede Maia Sørensen også de tekniske pointkrav til Junior VM, som for Junior Damer er 23 point i det korte program og 38 point i friløbet. Vi er derfor i den situation, at Eliteudvalget kan udtage en af de to dygtige, unge junior damer til Junior VM i Tallinn den 2.-8. marts 2020.

Kriterierne for udvælgelsen er, at løberne i denne sæson skal have deltaget i DM + to junior konkurrencer fra ISU’s liste; 2 senior konkurrencer fra ISU’s lister; en junior + en senior konkurrence fra ISU’s liste eller en junior grand prix + en junior konkurrence fra ISU’s liste.

Derudover vurderes den enkelte løbers form, indsats, stabilitet og fremgang i indeværende sæson, samt når flere løbere er kvalificerede, medtages højeste pointgennemsnit fra DM samt fra en konkurrence fra ISU’s liste.

For at give vores kvalificerede løbere de bedste muligheder vil udtagelsen ske umiddelbart efter The Nordics den 6.-9. februar 2020.

 

For Junior Drenge er de tekniske pointkrav 23 point i det korte program og 42 point i friløbet.

 

 

Af Mariann Vasbo
Opdateret 1.11.2019

Relaterede Indlæg

De to danske reserver deltager ved the Nordics

  De to reserver i Junior Damer til The Nordics, Esther Dalum, OSK og Annika Skibby, TSK, har nu begge fået en plads i konkurrencen. Den nordiske konkurrence har i flere år været åben for andre nationer i senior rækkerne, mens det er første år, at den er åben også for juniorer. Efter tilmeldingsfristen er […]

Et DM med mange tripler

  Redigeret 9.1.20, idet afsnittet om senior damer var faldet ud. Vi beklager meget. Gentofte Kunstskøjteløber Forening var værter ved de danske mesterskaber, og klubben havde lagt mange kræfter i et flot arrangement. Der var fint pyntet i skøjtehallen og en dejlig duft af  jul, godt hjulpet på vej af gløggsalget fra boden i hallen, […]

12 løbere udtaget til The Nordics

  Redigeret 30.12.2019 Eliteudvalget har udtaget 12 løbere til The Nordics, der afvikles den 6.-9. februar 2020 i Stavanger i Norge. Der har være særlig stor kamp om pladserne i Junior Damer, hvor vi også har to stærke løbere i reserve. The Nordics består egentlig af to konkurrencer: The Nordics for novice, hvor de nordiske […]

Navigation