Catharina Petersen kvalificeret til JVM

 

Catharina Victoria Petersen opnåede de sidste tekniske pointkrav for at kvalificere sig til Junior VM ved Halloween Cup i Budapest i sidste weekend.

I sidste sæson opnåede Maia Sørensen også de tekniske pointkrav til Junior VM, som for Junior Damer er 23 point i det korte program og 38 point i friløbet. Vi er derfor i den situation, at Eliteudvalget kan udtage en af de to dygtige, unge junior damer til Junior VM i Tallinn den 2.-8. marts 2020.

Kriterierne for udvælgelsen er, at løberne i denne sæson skal have deltaget i DM + to junior konkurrencer fra ISU’s liste; 2 senior konkurrencer fra ISU’s lister; en junior + en senior konkurrence fra ISU’s liste eller en junior grand prix + en junior konkurrence fra ISU’s liste.

Derudover vurderes den enkelte løbers form, indsats, stabilitet og fremgang i indeværende sæson, samt når flere løbere er kvalificerede, medtages højeste pointgennemsnit fra DM samt fra en konkurrence fra ISU’s liste.

For at give vores kvalificerede løbere de bedste muligheder vil udtagelsen ske umiddelbart efter The Nordics den 6.-9. februar 2020.

 

For Junior Drenge er de tekniske pointkrav 23 point i det korte program og 42 point i friløbet.

 

 

Af Mariann Vasbo
Opdateret 1.11.2019

Relaterede Indlæg

Maia har fuld fokus på OL’22

  Maia Sørensen pakkede sit 16-årige liv sammen sidste sommer for at flytte til Oberstdorff i Tyskland og træne under Michael Huth i IceDome. Det er nemlig flere år siden, at Maia besluttede sig for, at hun ville være med til OL i 2022, og med flytningen til Oberstdorff er al fokus sat på skøjteløbet. […]

Philip Due Schmidt udtaget til EM Allround

  Efter sæsonens første samling for Speed Skaterne i Inzell er Philip Due Schmidt udtaget til at repræsentere Danmark ved EM Allround i Heerenveen den 16.-17. januar. Her gælder det 500, 1.500 og 5.000 m. distancerne.   Philip Due Schmidt har vist en enorm fremgang på skøjterne i denne på alle måder svære sæson, hvilket […]

Maia Sørensen udtaget til Landsholdet

  Maia Sørensen er i går optaget på landsholdet, og hun vil derfor nu repræsentere Danmark på senior niveau, Udtagelsen sker på baggrund af en større udvikling såvel skøjteteknisk som personligt, der bl.a. kom til udtryk ved Maias præstationer ved to internationale konkurrencer her i efteråret, hvor hun opnåede pointkravene til EM. Fra denne sæson […]