Bettina Johansen tildelt Blangsted-prisen

På repræsentantskabsmødet i slutningen af juni overrakte formand Camilla Lyngsø Blangsted-prisen til Bettina Johansen fra Herning.

Bettina var indstillet af Herning Skøjteløber Forening, der bl.a. skrev følgende i indstillingen:

Bettina Johansen er en person, som er guld værd for enhver idræts forening. Bettina har gennem en årrække været en af de bærende kræfter i Herning Skøjteløber Forening. Hun har ydet et kæmpe stykke arbejde, både praktisk og organisatorisk. Hun er helt unik, et fantastisk positivt menneske, som altid er klar til at hjælpe alt og alle, hvor der end måtte være brug for det.

En mor til en løber i klubben skrev også:

Jeg må sige, at jeg aldrig har mødt et mere positivt menneske, der til enhver tid ser muligheder og aldrig lader sig stoppe, om det gælder at lave konkurrenceplaner, udlejnings udfordringer eller en kjole der skal syes og laves om kort før konkurrence. Altid finder hun en løsning! Hun har gennem de sidste 16 år være aktiv i HSF, og jeg er ikke den eneste, der har stor respekt og rosende ord om Bettina.

Blangsted-prisen gives til en person i sporten for en mangeårig indsats som frivillig i DSU; en ekstraordinær og bemærkelsesværdig frivillig indsats; et fremtrædende arbejde af idrætslig eller organisatorisk art eller en særlig indsats for klubbens eller unionens sociale liv.

Prisen er indstiftet i 2018, hvor den blev givet til Ingelise Blangsted, der lægger navn til prisen. I 2019 modtog Arne Jepsen prisen for sit store, tekniske arbejde med bedømmelses systemet.

 

 

Af Mariann Vasbo

Relaterede Indlæg

Hvem har fortjent årets Blangsted-pris?

  Blangsted-prisen gives til en frivillig indenfor dansk skøjtesport, der har ydet en mangeårig eller ekstraordinær indsats indenfor sporten. Det kan være en person i klubben, en træner, en official eller et medlem af et af DSU’s udvalg eller bestyrelse. Prisen blev indstiftet i juni 2018, og blev givet til Ingelise Blangsted, der også lægger […]

Repræsentantskabsmøde: Kontingentet for 2020/21 nedsættes med 50%

DSU er meget glade for, at det trods de svære Corona-tiltag alligevel lykkedes at samle klubber og udvalg til årets repræsentantskabsmøde i Turbinehallen i Aarhus denne søndag. Det var ikke muligt i år at få en dirigent fra DIF, som i stedet pegede på den garvede dirigent Bent Hviid fra Idrætssamvirke Aarhus. 17 klubber var […]

Blangsted-prisen til Ingelise Blangsted

Ingelise Blangsted trak sig i juni tilbage som formand for DSU med 50 års jubilæum som frivillig i unionen. Det blev markeret ved instiftelsen af en ny pris for frivillige, ‘Blangsted-prisen’. Ingelise Blangsted lægger dermed navn til en frivillig-pris, efter hun har udmærket sig med 50 år som frivillig i Dansk Skøjte Union. Ingelise tog […]