På repræsentantskabsmødet i slutningen af juni overrakte formand Camilla Lyngsø Blangsted-prisen til Bettina Johansen fra Herning.

Bettina var indstillet af Herning Skøjteløber Forening, der bl.a. skrev følgende i indstillingen:

Bettina Johansen er en person, som er guld værd for enhver idræts forening. Bettina har gennem en årrække været en af de bærende kræfter i Herning Skøjteløber Forening. Hun har ydet et kæmpe stykke arbejde, både praktisk og organisatorisk. Hun er helt unik, et fantastisk positivt menneske, som altid er klar til at hjælpe alt og alle, hvor der end måtte være brug for det.

En mor til en løber i klubben skrev også:

Jeg må sige, at jeg aldrig har mødt et mere positivt menneske, der til enhver tid ser muligheder og aldrig lader sig stoppe, om det gælder at lave konkurrenceplaner, udlejnings udfordringer eller en kjole der skal syes og laves om kort før konkurrence. Altid finder hun en løsning! Hun har gennem de sidste 16 år være aktiv i HSF, og jeg er ikke den eneste, der har stor respekt og rosende ord om Bettina.

Blangsted-prisen gives til en person i sporten for en mangeårig indsats som frivillig i DSU; en ekstraordinær og bemærkelsesværdig frivillig indsats; et fremtrædende arbejde af idrætslig eller organisatorisk art eller en særlig indsats for klubbens eller unionens sociale liv.

Prisen er indstiftet i 2018, hvor den blev givet til Ingelise Blangsted, der lægger navn til prisen. I 2019 modtog Arne Jepsen prisen for sit store, tekniske arbejde med bedømmelses systemet.

 

 

Af Mariann Vasbo